USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

«ПриватБанк» подарував студентам безкоштовний Wi-Fi*

26 Березня 2012 13:16
Відтепер студенти Волинського національного університету імені Лесі Українки можуть вільно використовувати Інтернет для навчання. Адже у головному корпусі вишу запрацювала безкоштовна точка вільного доступу до Всесвітньої мережі. Ініціатором відкриття стало керівництво «ПриватБанку».

Ідея встановити в університеті безкоштовний Інтернет, потрібний студентам для навчання, належить керівництву банку. Фінансисти досягли порозуміння із керівництвом вишу, яке надало потрібну для цього площу.

«Перед тим, як встановити точку доступу в приміщенні, ми попросили наших спеціалістів із комп’ютерних технологій спробувати апарат в приміщенні відділення», - зазначив керівник відділення №19 Максим Карпук.

Доступ до Інтернету вільний упродовж усього часу роботи навчального закладу. Тобто до 20.00 студенти можуть вільно користуватися ресурсами Мережі для успішного навчання.

«Швидкість становить 54 мегабіти в секунду. Я думаю, як для студентів – це суперваріант», - додає Карпук.

У банку стверджують: це – пілотний проект. Тож наразі розглядають можливість облаштування таких точок доступу до Інтернету в інших вишах Луцька та загалом України.

Працівники ВНУ тішаться з того, що студентам облаштували безкоштовний Інтернет. Адже це полегшить навчальний процес.

«Це – хороша нагода для студентів та аспірантів ВНУ попрацювати в цій світовій павутині. Я особисто в своїй викладацькій діяльності студентів скеровую на те, щоб вони використовували Інтернет. На ті ресурси та сайти, які допоможуть їм у навчанні», - підкреслив начальник відділу молодіжної політики та соціальної роботи вишу Орест Маховський.

«Добре, якби цей проект просувався по всіх навчальних корпусах. І такий зручний формат роботи для студентів. Дуже була б гарна співпраця нашого університету з цією структурою», - додав освітянин.

Натомість студенти зізнаються, що використовують безкоштовний Інтернет не тільки для навчання, але й в особистих цілях.

«Найчастіше я використовую Інтернет для власного саморозвитку. Часто переглядаю різні сайти, на яких можна знайти можливості, наприклад, поїхати на тренінг чи семінар. В інтересах навчання використовую для перекладу, бо не маю достатньої якості словників. І звісно заходжу в соцмережі. Спілкуюся з друзями», - зізналася студентка ВНУ Оксана.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Соло Показати IP 26 Березня 2012 13:20
Це хороша нагода для студентів просидіти вконтакті, а не на корисних сайтах.
SPIKER Показати IP 26 Березня 2012 13:32
тепер безлімітно сидітимуть в контактах і однокласниках
Саша Показати IP 26 Березня 2012 13:33
А щоб дали логін і пароль до доступу, потрібно бути клієнтом Прівєта, чи мати картку цього банку? Чудово відзвітувалися про досягнення, ще потрібно добавити, що тепер всі студенти ВДУ "добровільно" підуть обслуговуватися в Прівет банк (чи стипендію отримувати, чи робити якісь платежі...)
KJ [West UA] до Саша Показати IP 26 Березня 2012 13:52
Якщо я не помиляюся, вони вже клієнти Привата
Совість Волині Показати IP 26 Березня 2012 14:16
Кинули кость за рубль, а отберут будущее у этих ребят. КАБАЛА!!!
Читач до Совість Волині Показати IP 26 Березня 2012 22:14
Ти вже все забрав. На соловки.
111 Показати IP 26 Березня 2012 14:28
Найлегше ганити чиїсь справи, важче зробити самому. Можливо, варто спочатку розпитати, на яких умовах студенти користуються інтернетом, а потім вже виносити вирок..
ст Показати IP 26 Березня 2012 16:13
у нас у ЛДТУ вже давно є- і також біля відділення привата це класно.Не всі можуть заплатити за інтернет - а тут можна попрацювати.
Нострадамчук Показати IP 26 Березня 2012 18:18
Сьогодні на Wi-Fi* "підсадили". Завтра - на кредити!
antikommi Показати IP 26 Березня 2012 23:59
Сволота Волині - рубай правду-матку!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus