USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Прийом пацієнтів – упродовж світлового дня: як в умовах відключень електрики працює медоб’єднання Луцької громади

29 Листопада 2022 08:04
Медичне об’єднання Луцької міської територіальної громади працює стабільно, тут готові надавати допомогу цілодобово всім, хто її потребує.

Як повідомили в медзакладі, лише за минулі вихідні дні, починаючи з 16-ї години 25 листопада до 8:00 28 листопада, до відділення екстреної медичної допомоги Клінічної лікарні звернулося 157 пацієнтів, з них госпіталізовано 61, надано амбулаторну медичну допомогу 96.

Травмованих пацієнтів звернулося 67, з них 21 – з переломами. 14 разів викликали вузьких спеціалістів з дому в позаробочий час. 9 пацієнтів були у стані сильного алкогольного сп’яніння, двох покусали тварини.

В операційному блоці хірурги виконали 30 оперативних втручань. На сьогодні у лікарні на стаціонарному лікуванні перебуває понад 500 пацієнтів.

У зв’язку з нестабільністю електропостачання та ймовірним аварійним чи плановим відключенням електроенергії в медоб’єднанні вирішили, що в разі відсутності електрики Центр первинної медичної допомоги та Консультативно-діагностичний центр проводитимуть прийом пацієнтів протягом світлового дня.

Читати ще: Не тільки 103: як волиняни можуть додзвонитися у швидку при проблемах зі зв’язком

Тих, хто не отримав допомогу згідно із записом, лікарі приймуть найближчим часом, коли з’явиться така можливість.
У стаціонарі клінічної лікарні в разі відсутності електропостачання відвідування хворих призупиняють, пасажирські ліфти вимикають, освітлення у відділеннях переводять у черговий режим, обмежують використання всіх електричних пристроїв, які не впливають на якість лікувально-діагностичного процесу.

Якщо у вас виникли запитання щодо надання медичної допомоги, звертайтеся за телефонами Call-центру.

Служба цілодобової підтримки Луцької міської ради: 15-80, 0800101580, 0661580333.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus