USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Призначення голови Волинської ОДА затягується через запізнення заступника Богдана

3 Грудня 2019 14:18
Представлення нового голови Волинської ОДА не відбудеться вчасно через запізнення першого заступника керівника Офісу Президента України Сергія Трофімова. Крім того, на захід не запросили волинських нардепів.

Засідання анонсували на 13:30, проте ще до початку заходу повідомили, що Трофімов щойно вилетів з Києва, тож захід розпочнеться мінімум з 40-хвилинним запізненням. За станом на 14:10 засідання досі не розпочалось.

Вперше за останній час призначення відбувається не в сесійній залі Волиньради, а в овальній залі нарад. Також цього разу на засідання не запрошували і волинських нардепів.

У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини помічники нардепів Ігоря Палиці, Ігоря Гузя, Вячеслава Рубльова та Ірини Констанкевич повідомили, що запрошень нардепи не отримували.

Поспілкуватись з новопризначеним головою ОДА прийшли і волинські ветерани АТО і ООС. Ймовірно, через його вислови на адресу українських захисників.
Нагадаємо, 28 жовтня уряд погодив призначення головою Волинської ОДА Юрія Михайловича Погуляйка. Дещо раніше лідер Національного Корпусу Андрій Білецький оприлюднив відео, у якому розповів, що у зриві акції протесту проти відведення українських військ у Золотому винен ексзаступник голови Луганської ОДА Юрій Погуляйко. Також Білецький зазначив, що Погуляйко відомий на Луганщині як людина, яка «кришує» незаконну вирубку лісу.

Волиняни з недовірою та без ентузіазму зустріли новину про ймовірне призначення колишнього міліціонера, посадовця з Луганщини, адже після звільнення киянина, колишнього заступника Міністра внутрішніх справ Олександра Савченка всі очікували, що Волинь нарешті отримає місцевого керівника.

Народний депутат Ігор Гузь звернувся до президента Володимира Зеленського щодо призначення керівником Волинської ОДА поліцейського з Луганщини. Він зазначає, що не може бути керівником області людина, яка працювала і жила в іншому регіоні.

Своєю чергою, депутати Волинської облради на позачерговій сесії прийняли звернення до президента з вимогою не призначати Погуляйка головою Волинської ОДА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Андрій Показати IP 3 Грудня 2019 14:28
А які могли бути запрошення депутатам то ж пленарний тиждень???
Надія Показати IP 3 Грудня 2019 14:54
не спішить представити ганебну людину і злодія

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus