USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Призначили директорів госпіталю ветеранів і центру медицини катастроф

12 Лютого 2020 13:31
Депутати Волинської обласної ради призначили директорів комунальних підприємств «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» і «Волинський обласний госпіталь ветеранів війни».

Про це йшлося 12 лютого під час засідання 28-ї сесії Волинської обласної ради.

Депутати розглянули проєкти рішень, відповідно до яких запропоновано призначити очільників комунальних підприємств «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» і «Волинський обласний госпіталь ветеранів війни».

Так, на посаду директора комунального підприємства «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Волинської обласної ради запропоновано призначити Володимира Шмаля, який дотепер виконував обов’язки директора центру протягом близько пів року.

На запитання депутата Олексія Панасюка щодо забезпечення закладу Володимир Шмаль зауважив: «Забезпечення автомобілями складне. Ми потребуємо заміни більше половини автопарку. Цього року, думаю, нам вдасться вирішити проблему на 40%».
Він розповів, що в центрі нараховується 102 автомобілі, 8 із яких – нові, придбані минулого року, 33 автомобілі – віком від 6 до 8 років, решта – старші 11 років.

Своєю чергою, на посаду директора комунального підприємства «Волинський обласний госпіталь ветеранів війни» запропоновано призначити Тетяну Масікову.
Обоє кандидатів перемогли на конкурсах на заміщення вакантних посад.

Депутати підтримали їхні кандидатури. Невдовзі з ними укладуть контракти.

Голова облради Ірина Вахович побажала новообраним керівникам успіхів на посадах. Взамін директори подякували за висловлену довіру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus