USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Призначили вибори до Торчинської ОТГ

19 Лютого 2018 13:33
На 29 квітня ЦВК призначила вибори до Торчинської об'єднаної територіальної громади Волинської області, повідомляє «Вголос».

Розглянувши звернення 17 облдержадміністрацій, зокрема Волинської, щодо прийняття Комісією рішення про призначення перших місцевих виборів у зв’язку з утворенням об’єднаних територіальних громад, у ЦВК вирішили призначити їх на неділю, 29 квітня 2018 року.

На Волині 29 квітня вибори відбудуться в Торчинській селищній ОТГ, Луцького району. До цієї об’єднаної територіальної громади увійдуть Торчинська селищна рада (смт Торчин), Білостоцька сільська рада (села Білосток, Горзвин), Буянівська сільська рада (села Буяни, Усичі, Усичівські Будки), Веселівська сільська рада (села Веселе, Верхи), Садівська сільська рада (села Садів, Кошів). Про це йдеться у Постанові ЦВК «Про перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів 29 квітня 2018 року» від 16 лютого.

За рішенням Комісії початок виборчого процесу перших виборів депутатів сільських, селищних, міських рад ОТГ і відповідних сільських, селищних, міських голів стартуватиме із 10 березня.

Нагадаємо, що нині на Волині є 40 об'єднаних територіальних громад (після виборів у квітні буде 41 ОТГ), а 2017 рік – став для області найуспішнішим за весь час впровадження децентралізаційної реформи, адже протягом року створили 25 ОТГ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus