USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Псуються ліки: в амбулаторії на Вересневому без попередження вимикають світло

5 Лютого 2019 13:48
В амбулаторії загальної практики-сімейної медицини №3 КЗ «Луцький центр первинної медико-санітарної допомоги №1», що в мікрорайоні Вересневе, відключають світло, не повідомляючи про це керівництво закладу. Через це в амбулаторії повністю порушується медичний процес, зокрема не можуть працювати стоматологи, а через невідповідну температуру псуються ліки.

Про це у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини розповів керівник медичного закладу Володимир Лотвін.

З його слів, відключення електроенергії без попередження в амбулаторії було на минулому та позаминулому тижні, тобто іде невідома регулярність відключень, про яку не повідомляють в ПрАТ «Волиньобленерго», чим порушують медичний процес. Зазвичай світла не буває по кілька годин.

«Зараз ми також сидимо без світла. Був день, що світло відключили після обіду, коли вже темна пора. Раніше також були випадки відключення, але тоді нас повідомляли. Ми не знаємо, як планувати свій день, як має працювати лабораторія», - каже Володимир Лотвін.

Він наголошує, що таке відключення дуже шкодить медичному процесу та пацієнтам зокрема, адже пацієнт може сидіти в стоматологічному кріслі, а без світла лікар не може продовжити роботу, не можна зробити ЕКГ, лаборант не може підключити мікроскоп.

«В нас є вакцини на десятки тисяч гривень, для неї має бути відповідний температурний режим, оскільки вона може зіпсуватися. Так само, відповідно до реформи, ми маємо вводити інформацію про пацієнта в комп’ютери, а без світла це зробити неможливо. Тото робота паралізована», - зазначає керівник медичного закладу та додає, що рахунки за електроенергію відповідно до договорів повністю сплачують.

Інформаційне агентство Волинські Новини намагалося взяти коментар з цього приводу в керівника Луцької міської філії ПрАТ «Волиньобленерго» Романа Рожила, однак в приймальні повідомили, що керівника немає на місці, адже він перебуває на виїзді у перинатальному центрі та буде о 12 годині. Натомість на другий дзвінок вже ніхто не підняв слухавки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
скептик Показати IP 5 Лютого 2019 15:57
волиньобленерго - це совдепівська контора, яка звикла тільки гребти гроші, а якість їхніх послуг стає все гіршою. раптові відключення, стрибки напруги до 250 вольт і падіння до 170 вольт - нормальне явище. на скарги не реагують зовсім. посадили на телефон папугу, яка двох слів звязати не може. пора антимонопольному комітету і держпродспоживслужбі зайнятись цією шарашкіною конторою.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus