USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

«Пункт пропуску «Ягодин-Дорогуськ» паралізований», – речниця Волинської митниці

6 Вересня 2022 17:53
Міжнародний пункт пропуску «Ягодин» 6 вересня заблокований через акцію протесту польських далекобійників зі сторони автомагістралі Пйотркув-Трибунальський – Дорогуськ, що веде до кордону з Україною.

Як розповіла Суспільному речниця Волинської митниці Валентина Черниш, в ніч з 5 на 6 вересня впродовж зміни на виїзд з України не оформили жодної вантажівки. Станом на ранок у черзі перед «Ягодином» знаходилися 2 600 вантажівок. Натомість у пунктів пропуску «Шегині» у Львівській області в черзі – 400 вантажних авто.

«Черги на «Ягодині» вантажного автотранспорту на виїзді з України – це експорт, вони з місяць стоять. Черга велика, але вона рухалася. На сьогодні пункт пропуску «Ягодин-Дорогуськ» паралізований», – говорить Валентина Черниш.

Нині проїзд доступний, зазначила Валентина Черниш, лише для пасажирських автобусів.

«Перед «Ягодином» з українського боку, це десь 55 кілометрів, утруднюють рух по магістралі. З боку Польщі десь 5-10 км. Протестувальники заявили, що вони будуть пускати лише по одній автівці за годину в напрямку виїзду і в’їзду», – додала речниця Волинської митниці.

Перевізників та водіїв вантажних автомобілів просять користуватися іншими пунктами пропуску та користуватися картою черг.

Як ми писали, з польської сторони пункту пропуску «Дорогуськ-Ягодин» польські перевізники розпочали протест і заблокували рух на трасі, яка веде до кордону. Вони вимагають пришвидшити огляд вантажу і прискорити пропуск автомобілів через кордон.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
111 Показати IP 6 Вересня 2022 18:20
Докерувались.
Джек до 111 Показати IP 6 Вересня 2022 19:00
Хто? Поляки ж не пускають,дятел

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus