USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Путч і окупація: Bild опублікував «путінський план» захоплення України

5 Лютого 2022 13:16
Російський президент Володимир Путін планує взяти в блокаду великі українські міста після знищення українських збройних сил в польових умовах. Після цього Росія активізує завезені агентурні осередки, а «незговірливих» українських активістів, список яких вже готовий, відправлять у табори. Таку інформацію публікує німецьке видання Bild з посиланням на службу іноземної розвідки, пише УНН.

Блокада міст

Як пише видання, сценарій повномасштабного вторгнення включає в себе три етапи, перший з яких – це здача міст. Російська армія планує взяти в блокаду великі міста країни після знищення українських збройних сил в польових умовах.

Наступним етапом буде активізація в містах вже завезених агентурних осередків і лояльних Путіну політиків. В українські міста проникнуть агенти спецслужб. Відзначається, що перед ними стоятиме завдання «встановити в містах проросійське керівництво», яке потім «домовилося б про капітуляцію і передачу» російським окупантам.

Російські спецслужби повинні будуть «захопити стратегічні об’єкти, усунути загрози, завербувати бажаючих співпрацювати і встановити нове керівництво в захоплених містах».

За звітами розвідки, які опинилися у розпорядженні Bild, цей план буде використовуватися в ключових містах України до тих пір, поки всі мегаполіси країни «мирним шляхом» не перейдуть під контроль Росії.

Скликання «Народної ради»

Після втілення в життя першого етапу, коли всі великі міста країни опиняться під контролем Росії, Кремль планує створити фіктивний парламент, так звану «народну раду», який повинен замінити справжній парламент, і оголосити його недійсним.

«Ця «народна рада» стане маріонетковим законодавчим органом України з так званих представників, раніше відібраних російськими спецслужбами», – йдеться у звіті розвідки.

Згідно з планом, з «народної ради» виникне «резервний уряд», який буде керувати країною, будучи в повній залежності від Росії.

Такі дії супроводжуватимуться пропагандистськими зусиллями російських ЗМІ в Україні та на Заході. Проросійські «експерти» і політики будуть виправдовувати вторгнення Росії і захоплення України, а кампанія брехні сформулює передбачувані причини війни і подальшої «русифікації».

У нового псевдо-уряду буде лише одне завдання: зломити опір мільйонів українців російської окупації.

«Завданням цього органу буде оголосити надзвичайний стан і реалізувати план Росії зі створення таборів, в яких будуть відсортовані ті українці, які проявлять незговірливість», – йдеться в секретному звіті.

Зазначається, що «табори для утримання проукраїнських активістів» вже плануються і складаються списки тих, хто буде ув’язнений у табори.

Решта населення буде пригнічена і масовим використанням російських і недавно створених проросійських спецслужб до тих пір, поки опір російським окупантам не буде зломлений. Придушення демократичного руху після сфальсифікованих виборів в Білорусі в 2020 році може служити зразком.

«Для Росії успіх всієї кампанії залежить від контролю над завойованими територіями, забезпечення справжньої капітуляції українського народу і отримання визнання і легітимності від новоствореної влади», – цитує розвідслужбу відомство.

Нова «союзна держава»

За інформацією Bild, російська Федеральна служба безпеки ФСБ тісно співпрацює з Кремлем, і в даний час готує проросійські групи для розгортання в Україні.

Основним завданням Путіна перед ними є «вербування українських політиків і усунення противників Кремля».

Перед «новоствореною державою» в Україні буде поставлено завдання «створити умови для проведення загальнонаціонального референдуму про приєднання до Росії».

Метою Путіна є «союзна держава», що складається з України, Білорусі та Росії з встановленими маріонетковими режимами, заснованими на радянській моделі, і Центральним управлінням з Москви.

Також грунтуючись на останніх висновках про заплановане придушення українського населення, спецслужби, які надали інформацію Bild, називають «повномасштабне вторгнення в даний час найбільш вірогідним сценарієм».

За даними спецслужби, це відбудеться «в лютому, але не пізніше березня, якщо Путін не передумає».

Крім того, на питання Bild в російському посольстві заявили, що сценарій вторгнення і путчу являє собою «дивну суміш домислів і чуток», яку «посольство принципово не коментує».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
уважний Показати IP 5 Лютого 2022 13:33
Bild - саме "жовте" німецьке видання! Чомусь не дивно, що там таке публікують :)
скептик до уважний Показати IP 5 Лютого 2022 22:02
пропоную для деБІЛЬДА інший сценарій. 1. переважна більшість рашистських танків буде знищена в польових умовах. 2. будь-який козлогаварящій буде розстріляний, отруєний, повішений і т.д. 3. коли парашія буде зайнята похоронами своєї армії, українські ДРГ будуть помаленьку човпти стратегічні обєкти на території парашії. 4. народи парашії, які задовбані мааацковською клікою, самі викинуть своїх сатрапів.
Петро Показати IP 5 Лютого 2022 13:48
Хлопцi, де записують у гибридне вiйсько Путена?
Народна прокуратура до Петро Показати IP 5 Лютого 2022 16:28
Сходи на Василя Мойсея,4. Там допоможуть
Дідо Показати IP 5 Лютого 2022 13:49
Ну не валянки, га?
Ха Показати IP 5 Лютого 2022 13:59
А де можна завербуватись проти підвищення цін там не кажуть?
Активіст Показати IP 5 Лютого 2022 14:31
Треба бути дебілом, щоб в це повірити.
Народна прокуратура до Активіст Показати IP 5 Лютого 2022 16:25
А знаєте, що цікаво? Свого часу весь нормальнй світ не міг повірити, що комуняки організували в Україні голодомор; що Гітлер фізично винищуватиме євреїв; що більшовики розстрілюватимуть людей не за їх вину, а лише за приналежність до "експлуататорських класів". Хоча носії цих ідеологій своїх намірів і не приховували, описуючи у програмних документах. Не вірили, бо це виглядало абсурдом для номальних людей. І Ви й зараз не хочете вірити в те, що у ХХІ столітті в Європі здичавілий народ захопив частину території суверенної мирної держави, яку хоче знищити всю, бо вона "загрожує" Русні, що ці дикуни щось вимагають у всього світу, погрожуючи зброєю. То хто дебіл?
Клава Показати IP 5 Лютого 2022 15:42
.. а по ТБ будуть показувати меншовартісні відосики очільника..
Степан (Крымчанин) Показати IP 5 Лютого 2022 15:42
Наконец то, полуреальное освещение ситуации. Автор "забыл" о том, что Украина находится под внешним управлением (это называется демократия). Фактически полуколония США. Для "дяди Сэма" это нужно для ослабления России. А для России Украина нужна для продажи своих энергетических ресурсов, товаров (не надо забывать, что сегодня самый большой товарооборот Украины именно с Россией), источник дешёвой рабочей силы. То есть идёт борьба за колониальное влияние.
Олег Показати IP 5 Лютого 2022 15:46
Реально ці піндоси вже зат**хали зі своїм нагнітанням
1+1 Показати IP 5 Лютого 2022 15:52
Яка ціна газу і елект.буде під час окупаціі
скептик до 1+1 Показати IP 6 Лютого 2022 12:07
ти краще поцікався, яка буде ціна на дрова і сірники
Степан (Крымчанин) Показати IP 5 Лютого 2022 16:39
Цена на газ, в соответствии с решением Еврокомиссии - будет спотовой, то есть цена биржевого товара при условии немедленной оплаты и поставки. Именно эти цены чаще всего используют как индикаторы ситуации на рынках.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus