USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Путін планує напад на Європу або Наївні мрії Кремля

22 Червня 2016 14:14
Війна, яку Російська Федерація розпочала проти України, - це тільки пролог перед справжньою війною в Європі з країнами Північноатлантичного альянсу, до якої вже зараз готується Москва.

Таку думку під час свого інтерв'ю висловив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони Вадим Скибицкий, - інформує gogetnews.info.

Він відзначив, що канадські фахівці неодноразово доводили, що дії Російської Федерації на території України, країн Прибалтики, а також у ставленні до країн колишнього СРСР показують, що Росія збирається відстоювати свої інтереси будь-якими способами, навіть за рахунок ведення війни. Скибицкий говорить, що подібні припущення і у розвідки багатьох інших країн світу.

Він стверджує, що подібні дії в майбутньому дуже можливі, оскільки це підтверджується не лише заявами, але і серйозними масштабними заходами у підготовці до бойових дій. Зокрема, РФ нарощує свої війська на південно-західному і західному напрямах. Скибицкий заявив, що Росія нарощує війська на кордоні з Україною і країнами Прибалтики.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що співректор програм по міжнародній безпеці Центру Разумкова Олексій Мельник заявив, що за останні місяці збільшилася ймовірність відкритого застосування РФ збройних сил проти її сусідів.

Водночас, поширена думка і про те, що у Кремля грошей більше немає. Залишились тільки наївні мрії. Принаймні, таку думку висловив російський журналіст Леонід Радзіховський, - повідомляє uainfo.org.
Путін намагається прикриватися словами про примирення, і тим самим схилити Захід на свою сторону, щоб із часом конвертувати здобутки у відміну санкцій.

З огляду на це, Путін намагається у такий спосіб, не роблячи по-суті нічого, досягти того, на що зробив першочергово ставку – розкол Заходу.

На переконання журналіста, на Заході сила-силенна політиків, які бажають налагодити стосунки з Росією: хтось елементарно куплений, інші – хочуть протистояти Америці, у когось - свої внутрішні причини. У Німеччині, наприклад, відбувається склока між ХДС і СДПГ. Соціал-демократи намагаються "зіткнути лобами" християнських демократів разом із Ангелою Меркель. Мовляв, ви зіпсували стосунки з Росією, а ми їх налагодимо. Усі люблять налагоджувати стосунки – ніхто не любить їх псувати. Можливо, Путін також розраховує на перемогу Дональда Трампа в США або на те, що Британія вийде з Європейського Союзу, після чого блок опиниться в такому становищі, що йому вже точно не буде діла до України.

Путіну набридло безглузде протистояння, яке так нічого не приносить. Не став він фігурою рівновеликої усьому Заходу, до чого прагнув спочатку, - резюмує блогер і журналіст.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анатоль_ Показати IP 22 Червня 2016 14:25
Я в шоці! То буде жах!
Анонім Показати IP 22 Червня 2016 16:48
Що за маразм? Проводьте реформи,створюйте робочі місця,підвищітьзарплати і пенсії,знижте тарифи на компослуги,а не вішайте лапшу на вуха.
Анонім Показати IP 22 Червня 2016 16:53
Тепер будуть любе говорити,аби відвернути увагу від проблем в Україні.Осінню люди не зможуть заплатити за послуги,заплати не виплачують.
вей Показати IP 22 Червня 2016 17:27
вей Вадик и що это ты такое гавариш! ? ты же был такой вумницей!
Лучанка Показати IP 22 Червня 2016 17:27
Більш актуальної теми в Україні немає? Оті ворюги з Міноборони вже не знають як прикрити своє головотяпство то все прикриваються Кремлем! Розігнати їх усіх давно треба, а не слухати їхні байки на вільні теми!!
ohjvg Показати IP 22 Червня 2016 18:26
поиски кретинов продолжаются...
філософ Показати IP 22 Червня 2016 18:48
Щоб керувати натовпом, потрібно створити йому образ ворога і постійно тримати в чеканні війни. Що і роблять успішно наші прокляті чиновники.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus