USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

П’яний мажор матюкав і бив даішників. ВІДЕО

6 Березня 2012 09:43
У Донецьку п'яний мажор вдарив міліціонера. У нього вилучили незареєстрований пістолет, а машину відігнали на стоянку для попередження ДТП.

Про це повідомляє ТСН.

В Інтернеті з'явився відеозапис, на якому зафіксовано «бесіду» бізнесмена із працівниками ДАІ. «Я – Володимир Кривко, б…ь! Відійдіть з моєї дороги, б…ь! Я торчу, відпочиваю, як я хочу. Я хочу, б…ь, - нюхаю кокаїн, хочу - колюсь, хочу - п'ю, хочу - їду на машині, хочу - ї…у, хочу - стріляю. Я – Володимир Кривко! - Є питання?» - кричав п'яний чоловік міліціонерам.

У прес-службі Донецького ГУ ГУВС повідомили, що спілкування міліціонерів із даними громадянином було результатом дзвінка у Ворошиловський райвідділ адміністрації ресторану «Панорама», де він до цього відпочивав.

«Співробітники міліції намагалися втихомирити буйного донеччанина, проте він, грубо порушуючи громадський порядок і виявляючи явну неповагу до законних вимог працівників міліції про припинення протиправних дій, став висловлюватися на їхню адресу нецензурною лайкою і вдарив одного з правоохоронців. Автомобіль даного громадянина був евакуйований на штрафстоянку ДАІ для попередження ДТП. Також в останнього було вилучена незареєстрована зброя», - повідомили в прес-службі.

Володимир Кривко є сином власника концерну «Сарепта». За іншою інформацією, він, також, співзасновник концерну.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Zavtramen Показати IP 6 Березня 2012 09:52
мда - ЛОХ - это судьба......
Лучанка Показати IP 6 Березня 2012 10:13
Отак і живемо..., а така більшість зараз нажаль...
Я з Луцька. Показати IP 6 Березня 2012 10:41
Фу, мусара є мусара, він їх на х..у посилає, матюкає, каже, що менти будуть сос...ти в нього. А вони стоять перелякані на ви і шопотом до нього. Во де настояще обличчя міліції. Якби простий трудяга собі таке дозволив, то мусара відправили би вже на той світ і сказали, що він сам впав і вбився, а тут повзають перед п"яним мажором бо не хочуть мати проблеми. Позор, позор, позор.
Я з Луцька. Показати IP 6 Березня 2012 10:49
Яка культурна міліція, візьміть ключі будь - ласка. Ужассссс.
Читач Показати IP 6 Березня 2012 11:01
Позор ментам! на ви звкртаютьсся, покдали ключі в кишеню, добоенькі такі вони, та ключі із пакетиком героїну. Справжнього.
Ровун Показати IP 6 Березня 2012 11:05
Так ці міліціянти срані стояли, бо знали, що їх буде чекати завтра. Дзвінок з адміністрації ...
ППЦ Показати IP 6 Березня 2012 11:31
І цього урода ще "умоляли" поводитись адекватно. В цивілізованій країні цього "царька" фейсом об асфальт і в камеру... а тут хлопці наслухались, і, напевне щей вигрібуть. Теж мені саша бєлий.
РВК Показати IP 6 Березня 2012 12:12
Народження нового мема
Білорус Показати IP 6 Березня 2012 12:20
А де мій комент??? Цензура, однако!?
Бомба Показати IP 6 Березня 2012 13:22
А де антіукр. Синок, оце і є ваші східні будні. Це не ти був 7 По твоєму інтелекту точно ти.
ТАТАР Показати IP 6 Березня 2012 13:23
Ну, що зробиш ? Наша міліція вміє лише бабок з молоком та насінням розганяти. ЛОХИ!!!
Здрасте до ТАТАР Показати IP 6 Березня 2012 16:26
Це донєцкі лохи, наші просто не приїхалиб
ТАТАР Показати IP 6 Березня 2012 13:27
Міліція з народом!!! Лише бабок з молоком та насінням можуть розганяти. Фу-У-У!!!
Кактус Показати IP 6 Березня 2012 14:30
Ой,капець, які всі сміливі й бойові. Можна подумати ви всі за свої теплі та хлібні місця не лижете с..ки, тим від кого залежить будете ви на тих місцях чи ні, та всім впливовим та крутим ріжете правду матку в очі.
східняк Показати IP 6 Березня 2012 16:11
УКРАЇНА вже приїхала!!!!?????
Закон Показати IP 6 Березня 2012 17:24
Стыдно нашим правоохранительным органом,что за такие оскорбления в свой адрес на поставили это существо на место.В Европе(демократичной)за одно слово поставили бы раком и .........,и просили пожалуйста.Нужен новый закон,взял взятку расстрелять,оскорбили закон расстрелять.А не извиняться перед всякой сволочью.
xXx Показати IP 6 Березня 2012 18:49
да с кем не бывает - чем выше сидиш тем больнее падать...Человек который ничего не умеет и все имеет - а у нас сколько таких - да и случаев таких сколько? Это даже не вина родителей, скорее общества...которое определило "своеобразные моральные принцыпы". Работать молодеж стыдится, воровать в почете, быть паразитирующим членом общества- брать взятки - мечта молодежи...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus