USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Пили фальшиву горілку: оприлюднили деталі загадкової смерті далекобійників у Миколаєві

15 Грудня 2019 18:04
Двоє водіїв вантажних автомобілів загинули і ще троє потрапили до лікарні через отруєння фальшивою горілкою, яку вживали у придорожньому кафе «Садиба» в Миколаєві.

Такий висновок можна зробити з матеріалів справи, які потрапили до розпорядження OBOZREVATEL від джерела в правоохоронних органах.

Під час огляду загиблих експерти не виявили жодних тілесних ушкоджень. На парковці, що розташована за будівлею кафе, у сміттєвому баку правоохоронці виявили кілька пластикових пляшок і одну скляну з-під мінеральної води, в яких була рідина з характерним запахом етилового спирту.
При проведенні огляду кафетерію на Одеському шосе, 88 було виявлено та вилучено:

– 4 порожні пляшки з етикетками «Прайм»;

– 5 пластикових пляшок ємністю 5 л з речовиною білого кольору із характерним запахом етилового спирту;

– спиртні напої в асортименті в кількості 121 пляшок.

За словами свідків, далекобійники попрямували до кафетерію, де замовили собі їжу і горілку. Пізніше один з них пішов на парковку, а ти двоє, хто залишився, замовили собі ще одну пляшку. Після розпиття спиртних напоїв дві людини вирушили на парковку, але дорогою вирішили зайти до магазину, де випили ще по 150 грамів горілки.
Після цього один з водіїв відчув нездужання, тому другий допоміг йому дістатися до машини і вирушив до своєї вантажівки, де і знепритомнів. Пізніше він отямився в лікарні, де дізнався про смерть колег.

У свою чергу, свідок з кафе «Садиба» уточнює, що близько 20:00 невідомий увійшов до закладу, замовив горілку «Немирів». Пізніше він нібито заснув за столом. Коли до чоловіка підійшли, щоб розбудити, стало зрозуміло, що йому зле. Медики констатували смерть.
За даним фактом триває досудове розслідування, вживаються заходи, спрямовані на встановлення обставин вчинення кримінального злочину.

Відзначимо, що подібні випадки є результатом лібералізації санітарних норм і правил продажу алкоголю, а також через відсутність належного контролю над підприємцями. У результаті від підроблених спиртних напоїв гинуть тисячі українців.

Як повідомлялося, в результаті отруєння загинули 54-річний далекобійник і його 38-річний напарник. Також «швидка» забрала трьох далекобійників віком 33, 38 і 57 років, один з них у важкому стані. Всі водії переважно з Вінницької та Чернігівської областей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
22 Показати IP 15 Грудня 2019 18:14
а як же тупі рагулі сміялися з росіян, коли ті отруїлися бухлом
хохо Показати IP 15 Грудня 2019 18:25
далекобійники пили? добре хоч ніхто не загинув під їх колесами
Алекс Показати IP 15 Грудня 2019 22:31
Те двое кто выпил настоящей водки в магазине после "водки" в кафе остались живы, я так понял, такой вот антидот.
Лікар до Алекс Показати IP 16 Грудня 2019 00:13
Це не жарт, справжня горілка, це етиловий спирт, що є антидотом( протиотрутою) до метилового спирту ( підробної горілки). Але далекобійники п'ють? Це страшно!
Алекс до Лікар Показати IP 16 Грудня 2019 01:53
Я знаю, у двоих чуйка сработала на отраву и они пошли в другое место выпить. Етиловый спирт снизил концентрацию метилового в желудке. Пьют они чтобы отключится ну или заснуть иначе не выспишься и не отдохнешь. Я сам так делал очень часто в командировках, стакан виски с закуской и спишь как убитый.
Лікар Показати IP 16 Грудня 2019 00:16
Це не жарт, справжня горілка, це етиловий спирт, що є антидотом( протиотрутою) до метилового спирту ( підробної горілки). Але далекобійники п'ють? Це страшно!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus