USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

«Пишу про те, що болить всередині»: луцький репер присвятив пісню ЗСУ

25 Червня 2022 22:49
Луцький репер Korol Ramon (Роман Король) разом із бек-вокалісткою Софією Віскуновою випустив емоційну пісню, яка присвячена українським захисникам.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини розповів співак.

Як поділився репер, музику до пісні створив Євген Грубащук, вокалом підтримала Софія Віскунова, а Олександр Положинський порадив студію, на якій Роман Сорока записав і звів пісню на професійному рівні.

«На початку свого творчого шляху ніколи б не подумав, що доведеться писати пісню про справжню війну. Деякі пісні пишуться з надією на популярність. Сьогодні це модно називати хайпом. Але є пісні, які тісно переплітаються із життєвими обставинами. Вони вилітають прямісінько із глибини душі, як-от пісня про ЗСУ. Це той момент, коли пишеш про те, що болить всередині, що накипіло, про що хочеться кричати! Такі пісні пишуться дуже швидко... Першу половину пісні я написав за півтори години, другу – за дві», – емоційно розповідає про свій трек репер.
Читати ще: Лучани випустили емоційну пісню про Україну

Зі слів музиканта, він особисто звернувся до гурту Тінь Сонця щодо дозволу використати легендарні рядки авторства Кирила Момота у приспіві.

«Хлопці скинули контакти Кирила, а він, своєю чергою, сприйняв ініціативу схвально. Після цього ми записали трек на студії. Насамкінець створив анімацію до відео Микола Кушнірук. Всі попрацювали на славу! Слава Україні! Слава ЗСУ!» – каже Korol Ramon.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus