USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Рада підтримала призначення Андрія Костіна новим Генпрокурором

27 Липня 2022 14:14
Верховна Рада проголосувала за призначення народного депутата, голови комітету парламенту з питань правової політики Андрія Костіна на посаду Генерального прокурора, як це запропонував Президент. «За» проголосувало 299 народних обранців.

Про це повідомила речниця фракції "Слуга народу" Юлія Палійчук, пишуть УНН.

Тепер це рішення має затвердити Президент України. Адже за законодавством Генеральний прокурор призначається на посаду Президентом за згодою Верховної Ради. Строк повноважень Генерального прокурора становить шість років. Одна й та ж особа не може обіймати посаду Генерального прокурора два строки поспіль.

Як повідомив нардеп Олександр Бакумов, також Верховна Рада достроково припинила повноваження народного депутата України Андрія Костіна у зв’язку з поданням ним особистої заяви про складання повноважень.

Довідково

Андрій Костін – народний депутат України, член фракції "Слуга народу", голова комітету ВР з питань правової політики. Як голова комітету з правової політики Андрій Костін відповідальний у парламенті за судову реформу.

У 2021 році брав участь у конкурсі на посаду голови САП, та не пройшов співбесіду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Андрій Показати IP 27 Липня 2022 17:43
Невже волинську прокуратуру поміняє ....
Лучанин Показати IP 27 Липня 2022 23:13
Від перестановок ліжок нічого не зміниться...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus