USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Рада цього тижня може додати українцям ще один вихідний

13 Листопада 2017 13:51
Голова Верховної Ради України Андрій Парубій не виключає, що в четвер, 16 листопада, паралмент розгляне законопроект про визначення 25 грудня вихідним днем.

Про це Парубій сказав на засіданні Погоджувальної ради у відповідь на пропозицію голови Комітету ВР з питань культури і духовності Миколи Княжицького щодо розгляду вже цього тижня змін до Кодексу законів про працю, якими передбачено Різдво 25 грудня встановити вихідним днем, так само, як і 7 січня. Про це повідомляє УНІАН.

За словами Княжицького, в Україні проживають багато римо-католиків, протестантів, які просять зробити цей день вихідним. Парубій запропонував лідерам фракцій обговорити це питання з депутатами, і якщо буде підтримка, то в четвер можна винести це на розгляд парламенту і проголосувати.

Раніше повідомлялося, що директор Українського інституту української пам’яті Володимир В’ятрович розказав, що в Україні зміниться календар святкових днів. Зокрема, планується переформатування 8 березня з Міжнародного жіночого дня на День боротьби за права жінок, причому запропоновано позбавити його статусу вихідного.

До слова, на новорічні та різдвяні свята-2018 українців чекають парні потрійні вихідні. Календар.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
sv Показати IP 13 Листопада 2017 14:32
Ага, а ще у нас багато мусульман - вони звернуться, щоб ввели Рамадан (місяць можна не працювати), чи ще якісь свята - ми ж такі лояльні до всіх релігій... Коли вже мізки з'являться у тих "рехворматорів"...
Працьовита Показати IP 13 Листопада 2017 15:45
А давайте зробимо СУЦІЛЬНИЙ вихідний - коли кому що треба той хай те і святкує
111 Показати IP 13 Листопада 2017 17:32
А 8 березня та 1 травня будуть робочими.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus