USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Радіо ББС: Губернатор Волині – Борис Клімчук

26 Березня 2010 10:46
Новим головою Волинської облдержадміністрації призначили Надзвичайного і Повноважного посла України в Республіці Азербайджан Бориса Клімчука.

Про це стало відомо з джерел, що заслуговують на довіру.

Президентський указ про призначення Бориса Клімчука губернатором Волині може з"явитися сьогодні до кінця дня.

Як писали "ВН" раніше, існувала велика ймовірність того, що новим головою Волинської ОДА призначать рівненчанина Миколу Сороку. Проте, за неофіційною інформацією " Перця по-ковельськи ", Сорока "вирішив віддати перевагу посаді заступника міністра одного з впливових міністерств".

Довідково:

Інформація «Радіо ББС» може бути спростована або уточнена.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Всезнайко Показати IP 26 Березня 2010 11:06
Щось всі ці "джерела, що заслуговують на довіру" знову брешуть. Коли писали, що Сорока буде губернатором, то він вже місяць, як працював заступником міністра ЖКГ. Зараз чергова "качка".
filadelfos Показати IP 26 Березня 2010 11:18
Во всяком случае благодаря этим инфам можно исключать претендентов. Итак, точно не будет Сорока, и точно - не Климчук)))кто остается??)))
Михайло Наход Показати IP 26 Березня 2010 11:23
Вважаю, що це найоптимальніший варіант на якому змогла зійтись команда Януковича. Досвід має, авторитет в області також. Побувши послом у різних країнах Борис Петрович набув ще й дипломатичного хисту. Можна багато роздумувати і писати про це призначення, але як на мене то ббільше у ньому плюсів для регіону і місцевого політикуму, ніж мінусів.
Юстас Показати IP 26 Березня 2010 11:33
Клімчук Б.П. - голова ВОДА, не віриться, але, мабуть, це найоптимальніша кандидатура.
ольга Показати IP 26 Березня 2010 11:37
Давайте дочекаємося Указу Президента.
Знаток Показати IP 26 Березня 2010 11:39
Який Клімчук. Сьогодні у другій половині дня має відбутися зустріч Башкаленка з Віктором Федоровичем, де все і визначиться. А всі ці вічно вічні пристосуванці: сороки, клімчуки - це вже отстой, позавчорашній день. Якщо поставлять Клімчука, то для чого тоді Башкаленко вгрохав у вибори стільки власних коштів? Якщо це так, то Партія Регіонів пішла шляхом помаранчевої чуми
Юстас до Знаток Показати IP 26 Березня 2010 12:16
Для одних політика - це засіб заробити гроші, а для інших гроші - засіб взяти владу, тобто заробити в політиці.
Бендер Показати IP 26 Березня 2010 11:59
Убивать надо таких знатоков.
Юстас Показати IP 26 Березня 2010 12:19
Для одних політика - це засіб заробити гроші, а для інших гроші - засіб взяти владу, тобото заробити в політиці.
виборець Показати IP 26 Березня 2010 12:19
Не серйозно зовсім. А третім хто буде? Налькович? Дочекайтеся Указу Президента, тоді пишість, що стало відомо ім'я нового губернатора. Хоча сподівань на те, що Башкаленко стане губернатором все менше. Невигідно це ні нашим заслуженим олігархам, ні заслуженим пенсіонерам
Юстас Показати IP 26 Березня 2010 13:24
Завтра, 27 березня 2010 року, відбудеться представлення новопризначеного голови ОДА чиновницько-бюрократичному кагалу області
ViP Показати IP 26 Березня 2010 14:53
Указ уже орелюднено, про зняття Романюка :(
pohuist Показати IP 26 Березня 2010 16:05
всі так тут розпинаєтесь,як будьто вас хтось питає вашої згоди... Зробим так як нам треба - а ви тут балакайте далі!
клі Показати IP 26 Березня 2010 17:22
Я думаю для партії регіонів в лиці нинішнього її представника на Волині пана Башкаленка це ідеальний варіант адже пан Башкаленко в хороших стосунках з Кривицьким та через нього з Клімчуком. Який ще в 90х його кришував коли нині регіонал Сашко прославився своїми “подвигами” не тільки в м.Луцьку - Вінницька, Львівська, Кіровоградська обл., Розбійними нападами на бізнесменів. Знатоки Луцька тих часів розказують , що так зване “варшавське” злочинне угрупування (по назві одного з центральних ринків міста), було багате як серйозними бандюками, так і молодими відморозками, серед яких Сашок займав не останнє місце. І ця зграя в 90-х роках заставляла здригуватись і страждати не тільки 33-й мікрорайон. Так, що ура партії регіонів да здраствує рекет та повернення в минуле. Добре попрацювати пане Клімчук.
Борімось за Нашу Волинь Показати IP 26 Березня 2010 21:54
Треба ще, щоб не забули вигнати з прокуратури Волинської області злодія і хабарника Блащука Євгена Мирославовича, який при помаранчевих дикунах обіймав посаду начальника слідчого відділу прокуратури Волинської області, і встиг обікрасти разом із своєю жінкою пів Волині. Блащука треба, як собаку шнурок на шию і на ГІЛЛЯКУ !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus