USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Радники Єлизавети II хочуть, щоб принц Гаррі й Меган відмовилися від королівських титулів

16 Травня 2021 18:52
Королівські радники назвали останнє інтерв’ю принца Гаррі «ганебним». Службовці наполягають, щоб він з Меган Маркл відмовився від своїх титулів.

Про це пише 24 канал з посиланням на The Daily Mail.

У нещодавньому інтерв’ю принц Гаррі розкритикував свого батька, принца Чарльза, за виховання. Він висловив невдоволення перебуванням у королівській сім’ї, через що радники королеви Єлизавети II наполягають, щоб Гаррі й Меган відмовилися від титулів.

У подкасті принц Гаррі пригадав і дідуся принца Філіпа, якого поховали місяць тому. Це ще більше приголомшило британську монаршу родину.

«Втягувати в це свого діда, це так шокуюче й нешанобливо. Герцог Сассекський вже витратив багато часу, підкреслюючи, що він нічим не відрізняється від інших, і напав на інституцію, яка, за його словами, завдала йому стільки болю. Зростає відчуття, що коли вам так не подобається ця інституція, вам не слід мати титули», – заявив один з королівських помічників.

«Їм не слід використовувати титули. Нехай навіть вони ними й будуть володіти, але не треба їх використовувати. Наприклад, як подружжя відмовилося від звернення «Його Королівська Високість». Вони повинні стати Гаррі та Меган. А якщо відмовляться це зробити, то повинні пояснити, чому» – повідомив інсайдер.

Поки що невідомо, чи планує Єлизавета ІІ здійснювати певні заходи з приводу позбавлення принца Гаррі та Меган Маркл королівських титулів. «Службовці Букінгемського палацу незадоволені поведінкою герцогів. Тиск з проханням відмовитися від титулів демонструє, що розкол все глибше», – написало видання.

8 січня 2020 року подружжя вперше офіційно оголосило про бажання покинути монаршу родину.

Єлизавета ІІ відповіла згодом, що розуміє онука. Та вона дала йому рік на роздуми, тож принц Гаррі з Меган полетіли спочатку до Канади, а потім придбали маєток у США.

У лютому 2021 року пара офіційно заявила, що не збирається повертатись до королівських обов’язків. Їх позбавили усіх патронажів і військових звань.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus