USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Ракетний удар по Києву під час перемовин з генсеком ООН – це намагання РФ принизити Організацію і її принципи, – Зеленський

28 Квітня 2022 23:33
Президент України Володимир Зеленський записав нове звернення до українців ввечері 28 квітня.

Ось головні тези президента:

▪️ Сполучені Штати підготували новий пакет підтримки для України. На 33 мільярди доларів. Сподіваюсь, Конгрес швидко підтримає цей запит на допомогу нашій державі.

▪️ Працюємо над тим, щоб направити заблоковані активи російських підсанкційних осіб і рф для компенсації Україні за цю війну та для відбудови нормального життя.

▪️ Кожен російський злочинець має бути і БУДЕ притягнутий до відповідальності. Ким би вони не були і де би вони не ховались.

▪️ Сьогодні у Києві з візитом був премʼєр-міністр Болгарії Кирил Петков. Обговорили оборонні, енергетичні, транспортні питання. Санкційний тиск на росію. Дуже важлива домовленість – щодо ремонту нашої військової техніки на болгарських виробничих потужностях. Погодили постачання української електрики в Болгарію і використання потужностей Трансбалканського газопроводу.

▪️ Генеральний секретар ООН Антоніу Гуттериш побував в Бородянці Київської обл. і на власні очі побачив, що там наробили російські окупанти. Ключовими питаннями на переговорах були – як нам зупинити російську агресію і врятувати наших людей з Маріуполя.

▪️ У місто полетіли 5 російських ракет одразу по завершенню наших перемовин з генеральним секретарем ООН в Києві.

Це говорить про намагання російського керівництва принизити ООН і все, що Організація уособлює.

▪️ російські ракетні удари по Україні – по Києву, Фастову, Одесі, Хмельницькому та іншим містам – вкотре засвідчують: ще не можна розслаблятись. Нам потрібно боротись і гнати окупантів.

▪️ Робиться все для того, щоб допомогти нашій армії. Щоб забезпечити військових усією необхідною зброєю.

▪️ Державними нагородами відзначені 214 військовослужбовців Збройних Сил України. Із них 14 посмертно. Вічна слава усім, хто став на захист держави!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus