USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ракетний удар по Україні: є влучання по енергетичних об’єктах, застосовано аварійні відключення світла, – «Укренерго»

10 Лютого 2023 11:06
Росія здійснила масований ракетний обстріл України 10 лютого. Вибухи почали лунати близько 10 ранку. Російська армія влучила по декількох об’єктах високовольтної інфраструктури в східному та західному, південному регіонах України, що призвело до перебоїв з електропостачанням у деяких областях.

Про це повідомили в національній енергетичній компанії «Укренерго».

«Триває 14 масована терористична ракетна атака на енергосистему України.

На жаль, маємо влучання на декількох об’єктах високовольтної інфраструктури в східному та західному, південному регіонах, що призвело до перебоїв з електропостачанням у деяких областях.

Крім того, вночі росіяни атакували енергетичну інфраструктуру дронами та ракетами, спрямовуючи їх на електростанції та об’єкти системи передачі.

Для мінімізації можливих наслідків атаки та збереження енергосистеми «Укренерго» вживає необхідних превентивних заходів, застосовуються аварійні відключення», – йдеться у дописі.

На півдні Сили протиповітряної оборони збили дві ракети. Водночас мер Харкова підтвердив, що окупанти завдали ракетного удару по критичній інфраструктурі Харкова. Відразу Терехов попередив про можливі перебої зі світлом.



О 10:38 гучні вибухи пролунали на Хмельниччині. Вибух у Хмельницькому підтвердив мер міста та попередив про можливі перебої з електроенергією та іншими комунальними послугами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus