USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Ранкова ДТП у Луцьку: зіткнулися три авто

1 Жовтня 2019 08:46
У Луцьку дорожньо-транспортна пригода за участю трьох авто. Дорожньо-транспортний інцидент трапився сьогодні, 1 жовтня, близько 8:30.

Зі слів очевидців ДТП, автомобіль Оpel Сombo, рухаючись головною дорогою, хотів здійснити маневр виїзду на другорядну - на вулицю Ветеранів.

Тим часом автомобіль FIAT Рunto рухався головною дорогою по проспекту Відродження назустріч Оpel Сombo.

Ймовірно водій Оpel Сombo намагався проскочити перед автомобілем Fiat, не надавши перевагу у русі транспортному засобу, що рухався головною дорогою.

Тим часом з вулиці Ветеранів на головну дорогу здійснював виїзд автомобіль Сhevrolet Аveo.

Таким чином відбулося зіткнення між транспортними засобами, унаслідок якого усі автомобілі отримали механічні пошкодження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Наталя Показати IP 1 Жовтня 2019 09:10
Ну що,проскочив водій Оpel Сombo? Як то кажуть: "Не собі, не людям". Мало того, що сам нікуди не доїхав, та ще й створив ДТП на рівному місці, бо захотілося "ПРОСКОЧИТИ"!!! Це тупість, із за таких "воділ"страждають інші. Дотримуйся правил ДР і буде тобі щастя, а якщо не знаєш, то ходи пішком.
Авжеж до Наталя Показати IP 1 Жовтня 2019 13:39
Як кажуть: "права купил, ездить не купил"? Ще можна вивчитися, здати на відмінно, але оте "ездить" приходить з досвідом. Хто заважав наїзнику Фіата пригальмувати трошки, дати завершити маневр наїзнику Опеля і далі втиснути педальку? Правла ДР? Не там тупість, ні! Почніть поважати інших, просто поважати, принаймні хоча б за те що інша людина, інший учасник дорожнього руху не зробив вам нічого поганого, пропустіть дурня і ось тоді буде вам щастя, бо той дурень можливо не відразу, а потім, проїхавши пару км зрозуміє що він міг би і просто подякувати. І з вас не впаді і йому приємно буде і лиха ніхто не наробить. Якщо люди посупляться один одному, то нічого поганого точно не буде, а якщо навпаки, то хтось точно постраждає. Це просто логічне доповнення того що останнім часом в нас люди ніби і читати вміють, але чомусь не можуть зрозуміти сказаного або прочитаного. Це не конкретно тут, а взагалі в усьому.
Іван до Авжеж Показати IP 1 Жовтня 2019 19:14
Можливо зліва для комбо їхав автобус чи вантажівка, він міг побачити порушника в останній момент.
Опа Показати IP 1 Жовтня 2019 09:24
проскакун...
Viking Показати IP 1 Жовтня 2019 10:14
На цьому перехресті завжди проблеми з виїздом з вул. Ветеранів. Але ще крім того , хтось поставив світлофор навпроти ресторану "Золотий Дракон" , а його варто булоб поставити власне на перехресті вул. Ветеранів і пр-т. Відродження. Цього кретина , що займається організацією дорожнього руху в Луцьку, треба було б як відьму в середні віки, або хоча би копняками з займаної посади.
# до Viking Показати IP 1 Жовтня 2019 15:25
100'/.
Заза Показати IP 1 Жовтня 2019 10:39
Я бачив цю ДТП і можу сказати одне водій Фіата тупий тракторист як можна було на такому кориті рухатись зі швидкістю 90 км. І ще в нього не спрацювали гальма .тому і такі пошкодження. Хоча водій жопеля теж винний
ігор луцький до Заза Показати IP 1 Жовтня 2019 15:57
Якщо вірити коментаторам,то погані гальма і гума можуть бути лише в євроблях.
33ій Показати IP 1 Жовтня 2019 12:52
Там давно на перехресті потрібно поставити світлофор. А біля дракону його ліквідувати
Батьки Показати IP 1 Жовтня 2019 13:15
То ні чого що навпроти Дракону знаходиться ЗОШ 22 і сфітлофор там доречний. А про те що якісь їздюки б’ють машини і кудись завжди спішать це їх особисте.
Адвокат Показати IP 2 Жовтня 2019 09:00
Я знаю водія Фіата, він тільки купив нову зимову гуму (4 шини), разом купували 1-на Шина 2350грн Bridgestone.
Вася до Адвокат Показати IP 3 Жовтня 2019 00:42
а їздити він купив?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus