USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Ранкова зарядка: як лучани правильно починають день

17 Грудня 2017 12:27
Випробувати свою силу волі та розім’яти м’язи вкотре разом зібралися мешканці 33-го та 40-го кварталів. Незмінною локацією ранкової недільної зарядки став спортмайданчик гімназії № 21.

Незважаючи на завзяття спортсменів погода все ж внесла свої корективи у їхній план, тож врахувавши стан доріжок покритих льодом, цього разу обійшлися без бігу, проте компенсували його вправами.

Як завше, задавав темп зарядки та мотивував учасників тренер Олег Хом’як, який не давав байдикувати та створював настрій добіркою енергійної музики.

Спортсмени уміло виконували вправи, оскільки зібралися постійні учасники недільної акції. А діти встигали всюди: і підхід виконати, і сніжкою поцілити, і проламати тоненький лід у мілкій калюжі;)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus