USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Тренери з Рівного перейматимуть у Луцька досвід ранкових зарядок

10 Червня 2018 19:48
Традиційна ранкова зарядка відбулася у Луцьку на території ЗОШ №21. Цього разу долучилися й нові містяни та гості з Рівного, аби побачити наочно, як це відбувається та започаткувати у себе подібне спортивне дійство.

Вперше до когорти тих, хто майже два роки тут займається, долучилася й лучанка Ірина з дочкою Вікторією.

«Я про ці зарядки давно знала, бо бачила інформацію в інтернеті, в соцмережах, але в мене була дуже маленька дитина, то не могла долучитися. От сьогодні я вперше прийшла. Так, зазвичай, я вдома роблю зарядку, бо не маю змоги ходити в тренажерний зал, а тут безплатно тренує професійний тренер, заряджає гарним зарядом на цілий день», - каже жінка.


Заслужений тренер України з пауерліфтингу Олег Хомяк каже, що попри спекотну погоду, тренування вдаються дуже успішними.

«Традиційно, недільного ранку, лучани зібрались на спортивному майданчику гімназії №21 для бадьорої та енергійної зарядки! Літній період завжди збирає на вуличні тренування багато охочих до хорошого самопочуття та гарного настрою. Приємним став і приїзд тренерів міста Рівне, які запозичують наш досвід. Зауважу, що в нас тут не лише мешканці прилеглої території, а й лучани з інших районів міста. Тому приходьте усі, від малого до великого, вам сподобається», - закликає Олег Хом’як.


Тренер із Рівного, майстер спорту України з пауерліфтингу Тарас Карнаух розповів, що ідея лучан йому дуже сподобалася.

«Це просто супер! Нам дуже сподобалася, тому ми сьогодні тут, щоб побачити, як все відбувається, сам процес організації, які саме вправи, що подобається людям, як їх зацікавлюють щоразу сюди приходити. Ми взяли участь у сьогоднішній зарядці і нам усе сподобалося. Тому будемо і в себе таке робити. Для початку це буде одна локація, надіємося, що і рівненчани оцінять такий захід», - каже Тарас.


Після гарного тренування, розтяжок усі зробили спільне фото, та, побажавши один одному гарного дня, розійшлися.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus