USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Реабілітаційний центр для атовців: Лапіну нагадали про обіцянку виділити кошти

14 Травня 2018 12:17
Повторно звернутися до нардепа Ігоря Лапіна та Кабміну щодо виділення з держбюджету коштів на будівництво реабілітаційного центру для волинських бійців АТО вирішили депутати міськради, виділивши 5 мільйонів з міського бюджету.

Про це йшлося під час пленарного засідання 41 позачергової сесії Луцької міськради 14 травня.

У рамках змін до бюджету депутати вирішили 5 мільйонів гривень з ремонту прибудинкових територій спрямувати на реконструкцію приміщення на проспекті Молоді під реабілітаційний центр для волинських бійців.

Як пояснив керівник Луцького ЦПМСД Ігор Гнетньов, ідея створення центру назріла в 2015 році. Справді, можливість знайти кошти для фінансування будівництва центру обіцяв нардеп Ігор Лапін. Для створення центру обрали приміщення, яке раніше використовувалося для водолікування з внутрішнього боку поліклініки № 1.

Проект передбачає добудову другого поверху до одноповерхового приміщення та внутрішнє оснащення. Центр хочуть використовувати для реабілітації посттравматичного стресового синдрому, здійснювати амбулаторну підтримку бійців та їхніх родин. Наразі реабілітацію вони мають можливість проходити на базі госпіталю для ветеранів війн,и але лише протягом 20 днів на рік. Щоб здійснювати реабілітацію решту часу, потрібно відкрити центр.


Своєю чергою, депутат Аркадій Соломатін нагадав, що нардеп Ігор Лапін обіцяв виділити кошти на будівництво такого центру. Однак обіцянка так і лишилася невиконаною.

Голова фракції «УКРОП» Ігор Поліщук нагадав, що за кошти держбюджету, передбачені на соціально-економічний розвиток територій, виділенню яких сприяв Ігор Лапін, чомусь здійснили ремонт фасаду обласної клінічної лікарні, а не будівництво центру.

Отже, депутат Сергій Була запропонував повторно звернутися до нардепа Лапіна щодо обіцянки, яку він давав ще три роки тому. Домовленість нардепа з покійним мером Миколою Романюком щодо фінансування будівництва центру з держбюджету депутата закликали нарешті дотримати, адже міськрада зробили свій крок назустріч, виділивши 5 мільйонів з міського бюджету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 14 Травня 2018 13:27
Ну і рила в тих активістів..суцільні бандюки
Суцільний бандюк до Анонім Показати IP 14 Травня 2018 13:58
Диванний вояка розповідає про рила? Один процент чоловічого населення Луцьку прийняло участь в АТО. А нерило анонімне в цей час де було? Бухало в барі?
Мінона до Анонім Показати IP 14 Травня 2018 14:20
А наші мордашкі на фото вище, файні, правда?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus