USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

«Реалізовують сценарій Порошенка», – Олександр Шевченко про обшуки в Буковелі

20 Вересня 2018 15:32
Сьогодні у ТК «Буковель» та буковелівській дорожній компанії «ПБС» в Івано-Франківську розпочалися обшуки.

Про це на своїй офіційній сторінці у Фейсбук повідомив народний депутат України Олександр Шевченко, пише Фіртка.

"Отже, президентські вибори розпочинаються. В той час, коли Порошенко з парламентської трибуни розповідав нам про демократію, про міфічний "інвестиційний бум", про те, що ми стали жити краще, в Буковелі та в буковелівській дорожній компанії «ПБС» в Івано-Франківську з виламуванням дверей, з взяттям в заручники працівників підприємств почалися політично мотивовані "маски-шоу" та обшуки на підприємствах та в помешканнях працівників", - пише нардеп.

За його словами, причиною таких політично мотивованих дій влади стало ознайомлення з реальними рейтингами кандидатів в президенти України.

"А ще раніше в нас була інформація про те, що після критичних виступів в прямому ефірі в Фейсбуці Олександра Шевченка та інших політиків, президент особисто дав вказівку керівникам силових структур фальсифікувати кримінальні справи проти Олександра Шевченка та Ігоря Палиці зокрема. Очевидно, що сценарій на замовлення Петра Порошенка почав реалізовуватися", - вважає Олександр Шевченко.

Також народний депутат звернувся до Петра Порошенка з відеозверненням з-під стін Верховної Ради одразу після щорічного послання Президента України до Парламенту:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
РОЙСМАН Показати IP 20 Вересня 2018 15:49
маскі - шоу СТОП!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus