USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Реформу Нової української школи запровадять для 5-9 класів

9 Червня 2023 06:19
Реформу Нової української школи буде запроваджено для 5-9 класів.

Про це повідомив премʼєрміністр України Денис Шмигаль, передає Бабель.

«Розвиток людського капіталу – один із десяти пріоритетів уряду на цей рік. Основні напрямки: сучасна та безпечна освіта, а також доступна та якісна медицина. Обидва вектори в нових реаліях потребують сучасних підходів та трансформації», – наголосив він.

В уряді відбулася нарада щодо нової якості освіти, Шмигаль спілкувався з віцепремʼєром, міністром цифрової трансформації Михайлом Федоровим, міністром освіти Оксеном Лісовим та іншими стейкхолдерами.

Читати ще: На Волині створять Центр професійної досконалості

«Продовжуємо реформу Нової української школи. Запроваджуємо для 5-9 класів. Нас чекає багаторічне відновлення України, тому важливо мати якісних спеціалістів у різних сферах», – наголосив премʼєр.

Перехід на 12-річну систему шкільної освіти в Україні як частина реформи НУШ має відбутися у 2027 році згідно з законом «Про освіту», про прискорений перехід на 12-річку наразі не йдеться.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Патрiот Показати IP 9 Червня 2023 09:57
Залиште школу вже дореформувались за 30 рокiв.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus