USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Релігійна громада у Луцьку будуватиме церковно-притчевий будинок

31 Липня 2019 10:51
Будинок до 13,6 метра заввишки запланували звести на вулиці Даньшина в Луцьку.

Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування нового будівництва церковно-притчевого будинку на вулиці Даньшина, 39а йдеться в наказі управління містобудування та архітектури Луцької міськради.

Замовником стала релігійна громада Преподобного Іова Почаївського УПЦ КП. Цільове призначення земельної ділянки площею 0,0823 гектара – для будівництва та обслуговування церковно-притчевого будинку, категорія земель – землі житлової та громадської забудови.

Гранично допустима висота від поверхні ґрунту до гребеня покрівлі – 13,6 метра, максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 70%, мінімально допустима відстань до межі червоної лінії – три метри, мінімально допустимі відстані від об’єкта до існуючих будинків і споруд з урахуванням протипожежних, санітарних, побутових відступів від існуючих будинків та запроектованих будівель і споруд на суміжних територіях – дев’ять метрів. Планувальні обмеження відсутні, інженерні мережі не потрапляють в зону будівництва.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Луцьк Показати IP 31 Липня 2019 11:00
УПЦ КП - не існує! А Почаїв в руках москальської церкви.
Лучанин до Луцьк Показати IP 31 Липня 2019 11:13
З точки зору світового православ"я УПЦ КП ніколи і не існувала. З точки зору України - УПЦ КП ще й досі існує. "А Почаїв в руках москальської церкви" - якщо так міркувати, то потрібно ще провести ретельний аналіз політкоректності всіх святих, які є в церкві - хто якою мовою розмовляв, якої нації, які погляди мав, хто батьки і т.д.. Порада коментатору: перестаньте дивитись телевізор і звільніть мозок від політичного сміття...
У Показати IP 31 Липня 2019 11:01
у всі часи релігійні громади займались ще й милосердними справами - будували і опікувались сиротинцями, притулками для нужденних, хворих, бездомних, лікарнями для бідних, а тут тільки культові споруди будуються, що вже одна на одній скоро будуть, і не скромні ж, як вчив Христос, а всі помпезні, щоб з понтами. Фарисейство!(
Лучанин до У Показати IP 31 Липня 2019 11:17
Це не фарисейство, бо фарисеї - це знавці Писання, а ці Біблію використовують як прикрасу. І, дійсно, єдине завдання яке собі ставлять - це побудова культових споруд, щоб потім за них чуби один одному рвати. І при цьому ніякої місіонерської, просвітницької, соціальної роботи - типу, це не наша справа.
розумний до Лучанин Показати IP 31 Липня 2019 14:37
-аж страшно.
васька згоранський Показати IP 31 Липня 2019 22:47
УПЦ КП iснуе й розбудуе!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus