USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ремонт доріг Луцька завершать у червні

19 Квітня 2017 11:27
Наразі триває ямковий ремонт на усіх дорогах міста – вже використали 43 тонни холодного асфальтобетону. Остаточно завершити заплановані ремонти шляхів у Луцьку планують до кінця червня.

Про це йшлося під час оперативної наради в виконувача повноважень Луцького міського голови Ігоря Поліщук 19 квітня.

Як повідомив директор департаменту ЖКГ міськради Юрій Крась, з метою утримання вулично-шляхової мережі у належному стані провели поточний ремонт на вулицях Глушець, Рівненській, проспектах Волі, Відродження, а також ліквідовували ямковість гарячим та холодним асфальтобетоном на всіх дорогах міста. 43 тонни холодного асфальтобетону використали для робіт на вулицях Ковельській, Окружній, Гордіюк, Парковій, перехресті Шевченка-Набережна, Рівненській, Винниченка, проспекті Відродження.

Також на найбільш зруйнованих ділянках доріг здійснюють фрезування асфальтобетонного покриття проїжджої частини з метою зменшення ямковості. На цих ділянках згодом здійснять капітальний ремонт.

На запитання першого заступника міського голови Григорія Недопада про те, коли завершать ремонт на ділянках на вулиці Набережній, де наразі здійснили фрезування, Юрій Крась відповів, що найбільш складною була ділянка на перетині Набережної та Кверцівської, де слабкою є основа дороги. Наразі вирішують, чи класти на ділянці геотекстиль, чи використовувати інші матеріали. Ділянку обстежують фахівці, здійснюється шурфування. Для зменшення ямковості і забезпечення проїзду зараз здійснили фрезування, а роботи з ремонту доріг планують завершити до середини-кінця червня. Наразі у роботі перебуває проектно-кошторисна документація.

Виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук закликав комунальників продовжувати ямковий ремонт доріг міста та повідомив, що цьогоріч здійснять капітальний ремонт на багатьох дорогах у Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
... Показати IP 19 Квітня 2017 14:29
де ремонт???????????????????? по місту катаюсь весь день ремонтників я щось не бачу, на набережній вже барикади а не ями!!!!!
Богдан Показати IP 19 Квітня 2017 16:06
Якщо до першого травня( не червня, а травня!!) не буде нормальних, європейський доріг, голову луцькавтодору ми попросимо подати у відставку або на гілляку! Всіх причетних до розкрадання грошей на дороги чекає ГІЛЛЯКА!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus