USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Ремонт мосту на вулиці Шевченка у Луцьку розпочнуть наступного року

3 Грудня 2021 11:39
Проектно-кошторисна документація реконструкції мосту на вулиці Шевченка у Луцьку – на завершальному етапі. Наступного року на його ремонт планують виділити 10 мільйонів.

Про це стало відомо під час засідання сесії Луцької міської ради.

Зі слів Луцького міського голови Ігоря Поліщука, після того як проект пройде експертизу буде оголошений тендер на реконструкцію шляхопроводу. Однак поки що в міській раді не визначилися, чи міст просто ремонтуватимуть, чи це буде повна реконструкція. Усе залежатиме від вартості проекту.

«Ми сьогодні вивчаємо питання щодо доцільності розширення його до трьох смуг. Все буде залежати від тієї суми, яка буде необхідна на розширення мосту. Але в будь-якому випадку у проекті бюджету на наступний рік передбачено 10 мільйонів гривень на початок робіт з реконструкції. Після того, як ми будемо бачити проект, кошторис, ми порадимося і визначимося, залежно від необхідної суми, чи варто розширювати його, чи ні. Але однозначно капітальний ремонт чи реконструкція буде розпочата наступного року», – наголосив він.

Читати ще: Рік на посаді Луцького міського голови: підсумки, висновки і плани. Інтерв’ю з Ігорем Поліщуком

До слова, у інтерв’ю Інформаційному агентству Волинські Новини, Луцький міський голова повідомив, що одним з варіантів ремонту мосту розглядають облаштування трьох смуг з реверсним рухом, що не потребуватиме будівництва додаткових опор. Цей варіант дасть змогу швидше відремонтувати міст і розвантажити його від великого потоку транспорту.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанка Показати IP 3 Грудня 2021 12:22
Ви знущаєтесь ? По тому мосту страшно їхати, його трясе. Ніхто не регулює руху великогабаритної техніки. Куди його розширювати без опор. Більше навантаження він не витримає навіть після ремонту. Тільки біди наробите. Ремонтуйте. Але щоб розвантажити машинопотік, треба новий міст.
Штазі Показати IP 3 Грудня 2021 12:52
"Ми сьогодні вивчаємо питання щодо доцільності розширення його до трьох смуг", ви що знущаєтесь, та його потрібно розширити до 6 полос, а не до трьох! А ще краще-новий міст, адже цього мосту закінчився ресурс, на нього страшно заїжджати! В ідеалі будівництво другого мосту, напроти вул. Яровиці, адже пропускна здатність мосту Бена вичерпана. За 30 років побудуйте нарешті хоча б один об'єкт, який допоможе розвантажити міські вулиці! А яка ситуація буде через декілька років, взагалі страшно прогнозувати.
Руслан Показати IP 3 Грудня 2021 17:48
Тільки новий міст з яровиці зможе виправити ситуацію...
Ігор Показати IP 4 Грудня 2021 07:49
Рішення з реверсивною смугою супер.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus