USD 40.60 40.90
  • USD 40.60 40.90
  • EUR 40.75 41.00
  • PLN 10.12 10.30

Ремонт тривав понад місяць: у Луцьку завершують монтаж нової теплотраси

9 Липня 2022 12:14
У Луцьку на вулиці Кравчука завершують монтаж нової теплотраси, яку розпочали ремонтувати наприкінці травня. Вчора підрядники тестували тепломережу.

Про це розповів Суспільному керівник монтажної організації Олександр Петренко.

З його слів, у трубу протяжністю 300 метрів запустили воду та впродовж доби чекатимуть, чи нічого звідти не витече.

«Система накачана випробувальним тиском 10 атмосфер. Висновок лабораторії маємо, що всі стики тримаються. Тепломережа готова для загортання», – каже Олександр Петренко.

Загорнуть котлован наступного тижня.
«Заміна труби коштувала місту майже шість мільйонів гривень. Ця ділянка – одна із найбільш зношених у Луцьку», – розповідав керівник міського департаменту житлово-комунального господарства Микола Осіюк. З його слів, пориви тут траплялися принаймні раз на рік.
Як повідомляли, на вулиці Кравчука в Луцьку 30 травня стартували роботи із заміни частини магістрального трубопроводу.

В обласному центрі потребують заміни 106,60 кілометрів, тобто 81 % теплових мереж, котрі відпрацювали уже термін експлуатації. Усього протяжність тепломереж у місті становить 131,62 кілометра.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
дідо Показати IP 9 Липня 2022 13:39
китайці би зробили цей обєм за тиждень...
Лучани Показати IP 9 Липня 2022 16:31
А зараз власники кіосків повиставляють владі недоотриману вигоду, неустойку і моральні збитки ! Знесіть шанхай, зробіть вулицю Кравчука такою, як у генплані Луцька, а не такою якою її зробили депутати, прокурори і корумповані міські чинуші ! Стоїть як пам'ятник криворукості, продажності і непрофесіоналізму влади !
луцький Показати IP 9 Липня 2022 17:02
Скільки років ходимо на Варшавку і ніколи там поривів не бачили! Щось мутять 100%
До Луцький Показати IP 9 Липня 2022 18:57
Правильно підмітив ! Точно мутять ! Мало того, це за бюджетні гроші виносять теплотрасу з під кіосків, які уже у приватній власності жінок прокурорів, братви депутатів, які силою влади, підкупу і застрахування поставили їх прямо на інженерних мережах ! Якраз пора включитися в першу чергу громадськості і правоохоронним органам ! Сьогодні держава кожну копійку рахує, люди платять військовий збір, а тут виявляється грошей тьма і нема куди їх вкласти ! Пориви - просто відмазка !
Закон Показати IP 10 Липня 2022 10:01
Якщо проаналізувати фото і відео, то відразу кидаєтьсяу вічі, що напрямок траси свідомо змінено і робиться в обхід існуючої траси ! То робиться для того, щоби на віки-вічні залишити кіоски, на які вже вироблені право власності, у користуванні власть імущих. Тепер перспектива розширення вулиці Кравчука пропала зовсім ! Відео з монологом отого прораба з куском декорації - іржавої труби - має постановочний характер. Він з тою трубою, як дехто з торбою, по всьому Луцьку возиться і показує, щоб розжалобити ! Тут явне нецільове використання бюджетних коштів, а то вже кримінал і політичні втрати для міськрали !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus