USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ремонт закладів освіти Луцька: як змінились дитсадки та школи міста

18 Вересня 2020 18:44
Сьогодні радник міського голови Ігор Поліщук та начальник управління освіти Зіновія Лещенко здійснили огляд закладів освіти міста, де нещодавно завершилися ремонтні роботи.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Зокрема, вони завітали до закладу дошкільної освіти №14, де було здійснено ремонт ґанку. Директор закладу також ознайомила посадовців із поточним станом садочку та розповіла про його нагальні потреби.
Також представники Луцької міської ради відвідали навчально-виховний комплекс «Гімназія №14 імені Василя Сухомлинського». У школі було відремонтовано ґанок, фойє, бруківкою викладено доріжку, якою часто проходила місцева малеча.
Окрім того, нещодавно було відремонтовано пральню у закладі дошкільної освіти №23.
«Цього року нам вдалося серйозно попрацювати і зробити чимало. Це й харчоблоки, і санвузли, пральні, вхідні групи та багато іншого. Найбільший акцент було зроблено на ремонті дахів, фасадів, повній заміні вікон у одинадцяти школах нашого міста. Фактично, усі ці роботи закінчено вже на 90%. Гарна погода сприяє тому, щоб якомога швидше усе закінчити.

Цю роботу необхідно продовжувати. На найближчі роки ми плануємо також здійснити капітальний ремонт даху й фасаду у другій школі, четвертій гімназії, п’ятій, сьомій школах. Є й інші заклади, що потребують негайного реагування, тож будемо працювати», - розповів Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 18 Вересня 2020 22:11
В гімназіі 4 , певно, єдиній в Луцьку 20 років нічого не міняють. Центр міста, а таке убожество.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus