USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Реп а-ля Eminem, політ ведучих і танці Maruv: як обирали найкращого студента Луцького НТУ

24 Квітня 2019 09:14
Виліт ведучих на сцену, реп в стилі американських реперів EMINEM та 50 Cent, а також танці під пісні переможниці нацвідбору Євробачення-2019 Maruv– цим та багато іншим дивували студенти під час конкурсу найкращий студент Луцького національного технічного університету.

Дійство відбулося 23 квітня у Волинському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка.

Так, дванадцять студентів технічного університету мали представити свої уміння та навики у трьох конкурсах: відеопредставлення, інтелектуальному конкурсі та конкурсі талантів.

Однак перед цим на сцену ефектно з’явилися дует ведучих дійства «Openspace», які вилетіли на сцену під пісню британської виконавиці Adele «Skyfall».
А далі настала черга самих учасників демонструвати свої вміння, зокрема першим був конкурс відеопредставлення. У своїх креативних відео студенти дивували віршами, спортивними навиками, а дехто навіть зачитав американський реп в дуеті з темношкірим студентом а-ля EMINEMта 50 Cent.
Наступний конкурс був інтелектуальний, і цьогоріч він зазнав деяких змін. Тепер кожен з учасників міг обрати категорію, на питання якої мав дати максимальну кількість відповідей за півтори хвилини.
Категорії питань були абсолютно різноманітними: від питань у галузі фізики та математики до питань про тварин та музику. Однак кожен зі студентів справився з завданням.

Чи не найефектнішим видався конкурс талантів, під час якого студенти співали, танцювали, читали вірші та малювали. Зокрема, найбільше запам’яталися глядачам спів пісень Монатіка, продемонстрований талант терпіння, танці під Maruv, соціальний ролик про боулінг, а також запальні танці наостанок.
Ректор Луцького НТУ Петро Савчук подякував учасникам, які були творцями якісного шоу. З його слів, університет – це часи становлення, але також це розвиток особистості, тому завдяки таким конкурсам кожен зі студентів зможе пройти співбесіду на роботу. Він побажав студентам, аби вони завжди були успішними.
В підсумку, після підрахунку балів журі назвало найкращого студента ЛНТУ – цьогоріч нею стала Софія Ляшук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus