USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Репортери Волинських Новин скористались шансом змінити країну

27 Жовтня 2014 14:30
Репортерський колектив Інформаційного агенства Волинські Новини виконав свій громадянський обов’язок та усі, як один, з’явились до виборчих дільниць.
І, хоча у день виборів робити для журналістів - ой як багато, зневажати власне право на голос кореспонденти не стали.

Так, репортер видання Павло Переведенець пішов на вибори, тому що, на його думку, не використати один із небагатьох шансів "покерувати" країною, обравши нову владу – безглуздо:

«Ігнорування виборів - ознака незрілої та несвідомої людини, якій легше стверджувати, що від її голосу нічого не залежить, ніж взяти на себе відповідальність за майбутнє країни. Варто пам’ятати, що демократія - це не стільки право призначати на посаду, як право знімати з посади тих, хто не впорався із завданням та не виконав своїх обіцянок перед виборцями. Отже, оновлення влади і зміни в країні (на краще чи на гірше) залежать від кожного з нас», - каже журналіст.


А от репортер Юлія Малєєва вважає, що голосувати варто йти хоча б тому, аби ніхто не міг використати порожній бюлетень для подальшої фальсифікації результатів виборів:
«Чому я пішла на вибори? По-перше тому, щоб ніхто не зміг використати мій бюлетень, якщо комусь закортить скористатися для фальсифікації результатів моїм голосом. По-друге, я дуже не люблю людей, які скиглять, що їм все погано, але нічого не роблять, щоб змінити щось. Тому прийти на вибори – це обов’язок кожної людини, якій не байдуже, що буде з її країною. Але результати виборів – це не привід казати: я зробив усе, що міг, далі - не мої проблеми. Зміни треба починати з себе: не викидати сміття з балкону, не дозволяти собою маніпулювати. А ще треба думати, аналізувати, а не покладатися на солодкі обіцянки. І не варто забувати, якою ціною нам дістався новий парламент», - наголошує вона.
Такої ж думки і кореспондент Інформаційного агенства Волинські Новини Вікторія Семенюк:
«А як же інакше? Віддати свій бюлетень комусь іншому? Не секрет, що найбільша проблема будь-яких виборів в Україні – це прагнення окремих кандидатів сфальсифікувати результати. При цьому методи вони обирають різні, не гребуючи нічим і не замислюючись над моральністю власних вчинків. Це чітко показав гіркий досвід з виборами горезвісного екс-президента Віктора Януковича. Не варто гребувати можливістю спробувати змінити країну на краще», - запевняє журналіст.
Разом з тим репортер Вадим Панафідін вважає: «якщо не займатися політикою, то політика обов’язково займеться нами»:
«Усе починається з маленького: з краплини – океан, з піщинки – пустеля, з бажання бути вільними – незалежна держава. Так і ми, голосуючи – змінюємо державу. Хтось може дорікнути, мовляв, що там один голос, чи я дуже зайнятий особистими справами, але варто пам’ятати, що політика це - річ хитра: якщо ми нею не займаємося, то вона займеться нами. Я гордий тим, що я – УКРАЇНЕЦЬ, тому піти і проголосувати – це мій обов’язок», - резюмував медійник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
вселенський розум Показати IP 27 Жовтня 2014 14:36
А чого це Панафідін В.С. без футболки "волинські новини"??? Чи не провокатор він часом?...
$ Показати IP 27 Жовтня 2014 14:37
усі гуртом журналісти "ВН" проголосували за Ірину Костанкевич, чи не так?
Misteria до $ Показати IP 27 Жовтня 2014 14:40
А от цього вам ніхто не скаже)
Правдоруб Показати IP 27 Жовтня 2014 15:02
коментар було видалено
ні до Правдоруб Показати IP 27 Жовтня 2014 15:05
Політичну цензуру чинять редактори. Журніласти - молодці. за висловлену позицію. а "опозиціонують" у твоєму коменті - це "респект" ;))
Колега до Правдоруб Показати IP 27 Жовтня 2014 15:46
Дозвольте висловитись, ваш ср**ч до м'якого місця, бо він неконструктивний. Можна писати про що завгодно, а вибір робити так, як вважаєте за потрібне. Я впевнений, що, готуючи цю статтю, журналісти знали, що полетить лайно у вентилятор, адже недоброзичливці, на жаль, у представників нашої професії завжди знайдуться. Але вовка боятися - в ліс не ходити. Молодці! Респект за сміливість
ох Показати IP 27 Жовтня 2014 15:05
коментар було видалено
УКРАЇНА до ох Показати IP 27 Жовтня 2014 15:08
А ти свою пику покажи мудрику! Слабо і бла бла бла.....
ВН до ох Показати IP 27 Жовтня 2014 15:47
Немає сумнівів у тому, хто ви. Кандидатів на таку "розумну" репліку всього лиш декілька, і усіх їх ми знаємо в обличчя)
Титушко Показати IP 27 Жовтня 2014 15:11
Фото модераторов в студию.значит ВН голосовало за Ирину т.е.за палицю т.е.за коломойского значит за сепаратизм,потому что беня днепр и Одессу без боя не отдаст.ну теперь у него в ВР от каждой области есть своя Ирина.
хуюшко до Титушко Показати IP 27 Жовтня 2014 15:20
та шо там Ірина -- не забувай кончелижний тітушео і про САМОПОМІЧ...... і частково Народний Фронт....... Бєня жид малодець.... Він не таке лайно, як ти блюдолизе ТІТУШКО...
Україна до Титушко Показати IP 27 Жовтня 2014 15:33
У вас вже від сєпарів бошку зносить Кругом їх бачите БЛЮЗНІРСТВО!!!!!!!!!!
Простофіля до Титушко Показати IP 27 Жовтня 2014 15:41
Ви не розмежовуєте редакційну політику сайту та особисті переконання репортерів. Повірте, вони можуть відрізнятися. Однак, запитувати за кого хто голосував - це неетично. Коментатори і екзіт-пол - це різні речі. А на 1005 стверджувати, мовляв, всі голосували за певних кандидатів - нерозумно, бо доказів цьому немає, як і антидоказів.
Титушко до простофiл Показати IP 27 Жовтня 2014 15:53
С современном мире власник газетки определяет политику издания,а особистi переконання репортер может запихнуть в одно место ,переступаючи порог редакции.
М-да Показати IP 27 Жовтня 2014 16:39
Новина - просто ППЦ
поліщук Показати IP 27 Жовтня 2014 17:05
Коли на ресурсі існує політична цензура, то цікаво, як ви зможете змінити Україну? Стидоба(((
і то правда Показати IP 27 Жовтня 2014 17:14
ну всьо по виборах і по рекламі кост-кевіч, теперка пора лити всяку муть, хвалити самих себе, звісно забезплатно
Оля Показати IP 27 Жовтня 2014 20:51
МОЛОДЦІ репортери,пришли на дільниці,проголосували,висловили свою думку.Я впевнена,на недолугі коментарі злобних карликів звертати увагу не потрібно.Так тримати !
Петро Показати IP 27 Жовтня 2014 22:18
Дорогенькі кореспонденти,ваші голоси - це велике діло. Молодці. А тепер до роботи. Викривати злодіів,бандюг,зрадників. Викривати злочинні діі попів з Московського Патріархату,які постійно в молитвах в ефірі Волинського телебачення висловлюють двозначні,лукаві думки щодо украінства,героів Украіни,війни на сході,проголошують себе і тільки себе месіями і единими православними,а служать агресору-Москві. І ім в Украіні не місце,бо вони е вороги всього украінського і украінськоі мови в тому числі. О!! А всі три Голови міста,облдержадміністраціі,облради присутні в Московській церкві і кивають своіми тупими головами ,і підтримують попівство агресора. Невігласи і зрадники украінців.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus