USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

«Ревізор» у Луцьку: підсумки «інспекції». ВІДЕО

8 Грудня 2011 13:07
У Луцьку ведучу програми «Ревізор» Ольгу Фреймут «не почули», нагодували кислою кукурудзою, не поставились серйозно до її забаганок та відкрито шокували цінами і сервісом.

Про це йшлося під час програми «Ревізор» в ефірі Нового каналу.

Утім, деякі заклади все ж отримали визнання у вигляді позитивної всеукраїнської слави та відзнаки «Ревізор рекомендує».

Безперечної слави набули відомі лучанам піцерія «Фелічіта», кафе «Карамель» та рекреаційний комплекс «Срібні лелеки».

Не пройшли випробувань столичної перевірки єдиний «фастфуд» у Луцьку, а зі слів ведучої, «курятник» Chiken Hut , готель «Світязь», де, окрім решти «фішок», гостя виявила застарілі плями джему на матраці, та заклад у центрі міста «Мармелад». Тут ведуча змусила викинути тістечко, термін придатності якого збіг.

Незабутні враження у Фреймут лишилися після відвідин елітного готельного комплексу Zaleski. Однак, на жаль, ці враження носять не найкращий характер.

Неочікувано негативною стала реакція ведучої на відомий ресторан «Корона Вітовта». Тут привітні офіціанти не потурбувались про смакові уподобання Ольги. Та, ймовірно, бажаючи догодити гості, трохи перестарались.

Першим під «гарячу руку» «Ревізора» потрапила піцерія «Фелічіта». Мало не увірвався тут терпець адміністратора Наталії, яка не могла спокійно дивитись на самодіяльність гості. Мовляв, 2 хазяйки на кухні – це вже за межами припустимого.
Сперечались, як подавати оцет, коли і яким чином ставити прибори та як сервірувати стіл. Наталія нервувала, нагадувала ведучій про повагу до офіціантів, усе менше усміхалась. Утім, супроводжувала чи не кожен крок Ольги.

Ведуча, своєю чергою, показувала так званий майстер-клас роботи обслуговуючого персоналу та провокувала відвідувачів замовляти найдорожчі піци та воду. Однак вибір гостей лишився, за словами Ольги, «простецьким».

Не зважаючи на жуйку, яку на одному зі столів виявила Фреймут, піцерія таки отримала відзнаку «Ревізора». Однак, як стало зрозуміло, жуйка адміністратора зацікавила більше.

Перевірив «Ревізор» і «фастфуд» Chiken Hut.

Тут усе почалось із відсутності тарілочки для здачі та кислої кукурудзи, яку додали до овочевого салату.
На прохання Фреймут скуштувати страву, касир відмовилась. «Не їжте кукурудзу, бо бекнете», - застерігала присутніх ведуча.

Цей складник довелось викинути. На кухні лиш розгублено похитували головами.

Черговими «ляпами» стало те, що замість кальмар-бургера гості подали звичайний гамбургер, а курку на кухні маринували не запланованих 12 годин, а цілих 48.

«Ось таке воно – життя без конкуренції. Є ризик, що вам подадуть прокислу кукурудзу, ви можете простояти довго в черзі, а в результаті отримаєте ні рибу, ні м’ясо», - підсумувала свій візит гостя.

Особливого «захвату» заслужив елітний готель-ресторан у Луцьку Zaleski, де на якість Фреймут перевірила номер ціною 950 гривень за добу.

За словами Ольги Фреймут, шалені ціни, тіснява, непрацюючі світильники не відомо якого стилю, «здохла» мушка під матрацом, невідомі «таблетки», знайдені на столі в пакетику, справили на неї чи не найгірше враження.

Однак сподобались ведучій ванна кімната, хороші меблі та наявність наматрацника.

Щоправда, це не завадило їй назвати загальний інтер’єр номеру «жлобською композицією».

Початково неприємні враження від будівлі готелю «Світязь» розбавили привітність та усмішка адміністратора. Утім, це не допомогло врятувати номер від безперечної критики «Ревізора».

За словами ведучої, на таких ліжках, як у номері-люкс готелю, «йдуть в останню путь». «Космічно-комічний» модний душ без інструкції для користувача викликав невимовне здивування Ольги.

Не сподобались їй і несучасні гардини, з «елементами дитячого новорічного костюму», брудні і абсолютно недоречні килими, одинокий холодильничок, старі заплямовані подушки з пір’ям, та вищезгаданий матрац із слідами «малинового джему».

Наостанок Фреймут відмітила гарний стіл номеру та порадила власникам дещо змінити призначення будівлі. Мовляв, із неї вийшло б непогане офісне приміщення.

Дебютом для «Ревізору» стали відвідини кав’ярні-магазину «Мармелад», де ведуча вимагала накладні на тістечка, що пропонувались до продажу.
Їй не відмовили.

Так, у одного із 4-х замовлених страв збіг термін придатності. Усього на декілька годин. Утім, продавці у присутності ведучої мусили викидати усі запаси тістечка «Еклер». Решта солодощів порадували Ольгу.

У «Карамелі», яку Фреймут відвідала одразу після «Мармеладу», була присутня і директор закладу.
Без зайвих питань «Ревізора» повели до стерильної кухні та почастували фірмовим тортом-безе. Той настільки прийшовся до смаку гості, що вона пригостила ним і директора.

У туалеті, де мило потрапляє на руки автоматично при піднесенні руки, Ользі пахло цукерками. Певно, цей факт, чисті холодильники - окремі для фрешів та тістечок, спонукали її вручити закладу відзнаку «Ревізор рекомендує».

Не сподобалась їй хіба що відсутність халату. Його ведучій не дали, коли вона заходила до кухні.

Не злякала ведучу і табличка «об’єкт під охороною», яка красувалась перед входом до комплексу «Срібні лелеки».

Адміністратор Андрій, який нічого не знав про програму «Ревізор», показав гості стандартний номер за 375 гривень.

Простір, чистота, якісний ремонт та вишукані меблі одразу привабили ведучу.

Однак «вуйком із села» назвала вона холодильник, який ніяк не пасував до загальної картини номеру. Щоправда, вміст холодильника дещо задобрив телеведучу.

А від вигляду за вікном, який Фреймут назвала доглянутою осінню, гостя узагалі «розтала».
Не прийшлися до смаку Ольги килими, які вона повиносила. А також, на її думку, дещо неохайно застелені ліжка, штучні квіти та пил на шафі у номері-люкс.

«У ванній – як у британця вдома», - усміхнулась ведуча. Проте у загальному кімната вразила охайністю.
Потішила Ольгу Фреймут лампа, яка вмикалась від доторку руки.

Співвідношення ціни та якості, які пропонував готель теж прийшлося до смаку гості.

Із невимовним захватом Фреймут вручила «Срібним гусям», перепрошую «…лелекам» відзнаку «Ревізор рекомендує».

Останню ревізію у Луцьку Ольга провела в престижному луцькому ресторані «Корона Вітовта».

Налаштована ведуча була рішуче.

Королівська привітність, чистота на кухні, процес готування страв без майонезу та особливі рекомендації від кухарів гостя відзначила одразу.

Однак надто нагромаджений стіл із серветками, які стояли «гострячками», до смаку Ольги не прийшовся.
Заплуталась вона і у меню, де до кожної страви була вирахувана кількість калорій. Однак вирішила перевірити, чи розберуться у власних винаходах кухарі та офіціанти і замовила страв рівно на 115 кілокалорій. Отримала, щоправда, на 900.

«Мене тут не слухають, а до моїх забаганок поставились не серйозно», - роздратовано зауважила Фреймут.

Певно, стараючись догодити, гості принесли смальцю, забувши про попередження, що сала вона не їсть.

Крім того, у одній із страв Ольга знайшла вію.

Із словами, що у цьому закладі її надурили, ведуча покинула ресторан.

Відео із записом програми «Ревізор» оприлюднило видання Волинь.ІНФО.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 123
Українець Показати IP 8 Грудня 2011 13:19
Залескі опозорився по повній.VIP бомжатнік.
Лучанка до Українець Показати IP 9 Грудня 2011 11:27
Який "Залєскі" ВІП? Як Левченко?:) Аха,-це ще він мало опозорився, я так бачу, якби там показали кухню,персонал кухні і сам персонал офісу...,їхнє відношення до адміністрації, до швейцарів,то ви б прозріли!!! А відношення власника і сина власника,який ніц не вміє робити-то це взагалі, таке враження,що Білл Гейтс і Ви стоїте, і то той мужчина буде в 10000000000 раз розумнішим і так хамсько себе в житті не поведе,як оці 2 пута!!! Отак!Отак, на все є Божа воля, крепко мудрі були, Ви гляньте,що на сайтах роботи робиться-їм пост. всі не такі!!! Ви з себе почніть-тоді будете мати щось,азвільняючи достойніших за вас-ви ще більше себе ганьбите!!!
ОЛІЧКА до Українець Показати IP 19 Січня 2012 20:19
мене звати ОЛЕГ я патріот свого міста дякую що ти завітала до нас і дійсно обєктивно показала наші заклади я погоджуюсь з твоїм вибором ти ще раз підтвердила що в нас європейське чисте і охайне місто хоч і не все ідеальна та якщо порівняти з іншими містами ми на висоті ще раз дякую
... Показати IP 8 Грудня 2011 13:35
не їжте кукурудзу, бо бекнете? о так, Оля Фреймут бачить вії у стравах і не чує власного рота
рпраг до ... Показати IP 11 Грудня 2011 16:08
супер
Моя думка Показати IP 8 Грудня 2011 14:02
У "Фелічіті" ціни київських ресторанів
1 Показати IP 8 Грудня 2011 14:08
Продажна передача.
цікава до 1 Показати IP 9 Грудня 2011 00:09
з ким я погоджуюсь повністю!!!!не раз чула від людей з інших міст
правдива Показати IP 8 Грудня 2011 14:11
київська шмара
Галя Фраймут Показати IP 8 Грудня 2011 14:20
ну те, що у Фелічіті і Карамельці її чекали то дуже видно!!!! власник то один
*** до Галя Фраймут Показати IP 12 Грудня 2011 01:38
Найцікавіше те, що у місті Борисполі Фрей-Муть "зас...ла" кафе за поєднання суші та кондитерської. Про те, у "карамельці" це її аж ні як не схвилювало, що наводить на думку про замовний характер передачі. Доводити, що піца Бровіна - шедевр кулінарного мистецтва можуть обмежені громадяни. Обмежені у бажаннях чи можливості відвідати інші заклади і не тільки у Луцьку чи Україні, це вже не так суттєво, головне, що за маскою фальшивих усмішок офіціантів фелічити ховається веселий атракціон для дурників з полісся. Як експеримент, візьміть у фелічіті піцу до дому, розкладіть на інгрідієнти і зважте на точних вагах все окремо. Тоді до вас просто дійде, чому так лагідно вам усміхається офіціант. І зрозумієте, що ви платите не за іжу, а за фальшиву "повагу" до вас чи "визнання" вашої вагомості. "Лох" ніколи не визнає, що він "лох" ))
Катерина Показати IP 8 Грудня 2011 14:20
Зате в "Фелічіті" завжди смачно готують і гарно обслуговують
*** до Катерина Показати IP 8 Грудня 2011 20:26
Вже давно там і не готують і не обслуговують, кнайпа кнайпою !!!
Ласковая Показати IP 8 Грудня 2011 14:23
Зазвичай Оля приходить у ресторан чи кафе, щось замовляє, потім перевіряє чистоту на кухні і в залі. У Фелічіті цього не було. За що отримали відзнаку?
Олеся Показати IP 8 Грудня 2011 14:26
А вона що з закритими очима ходила?
Ілона до Олеся Показати IP 9 Грудня 2011 17:27
Саме так, в Фелічиті в неї явно були закриті очі!!! Того що те,що вона робила там,вона не робила в Короні, і все з точністю навпаки! Одне скажу-нема кому крім Лелек там давати відзнаку, всі там ... у порівнянні дійсно зі Срібними лелеками "нєрвно курять в сторонці",навіть той самий як ви тут виписуєте Бровін!!! Він нічого не вартий зі своїми напів фабрикатами!!! Всі це розуміють,а дурні туди ходят кожні вихідні!!! Отак і живемо!!! Хай би ще раз Фреймкт приїхал до Луцька=), відчула б вона тобі все на собі))) Ще так в морду дадуть,що пожпліє взагалі,що на світ цей народилася за те,що не чесна це передача, з одних беруть бабло і хвалять,а з тих хто не дав-правду кажуть!
Кузя Показати IP 8 Грудня 2011 14:36
Zaleski вразив) За таку ціну такий без смаку оформлений номер!Фреймут за мовою і своїми капризними манерами явно не слідкує. А ось те, що в Короні Вітовта їй не сподобалося оформлення столу, дивує, бо в Європі у ресторанах таке теж існує. А з приводу закладу з київськими цінами - немає конкуренціїї, от і відриваються. Десь хтось писав, що Бровін заплатив. Все може бути.
По-чесному до Кузя Показати IP 13 Лютого 2012 17:53
А що ця краля взагалі бачила? ... Поділяє український стандарт на кращий і гірший. Хочеться європейського рівня за мізерні копійки?! Я в свої 20 відвідала Берлін, Париж, Туріно, об'їздила всю Польщу. Нам з корупційною державою до Європи, як до неба рацьки! Вони вриваються як оскаженілі, ведуть себе непорядно. Всім відомо що їхня відзнака залежить від домовленості з власником. Залескі непоганий комплекс і дизайн в номерах далеко не бідний. Вони мабуть стандарт замовили, щоб зекономити, я поселилась в люксі, мене все задовольнило. На 5 зірок він не тягне, а 4 з впевненістю!
Vitalik chutach Показати IP 8 Грудня 2011 14:40
Піар... Від реальності далеко. А в Короні навіть дуже класно!!!!!!
Чесно кажучи до Vitalik chutach Показати IP 1 Квітня 2012 14:48
Корона Вітовта - чудовий ресторан!В програмі видно ,що вона надто багато прискіпувалась... До речі ,в Луцьку багато гарних закладів.В інших містах більше показували!..
ЗНАЮЧИЙ Показати IP 8 Грудня 2011 14:58
Вразила невмотивована агресивність київської тьотки до Корони. Бекання і фекання без підстав. Так і видно ПРОПЛАЧЕНУ заказуху.Знаючі люди розповідають, що до приїзду панянки власникам луцьких закладів дзвонили і пропонували дати бабло за схвальний відгук. Мабуть в Короні не дали.
anonymous Показати IP 8 Грудня 2011 15:16
Бровін власник трьох закладів, найкраща реклама + знищення конкурентів. Бидло яке з телесосу не вилазить вірить в нього як нікому.
Гість Показати IP 8 Грудня 2011 15:39
Не зрозуміло,чому стільки ажіотажу навколо ціеі Фреймут.По рейтингу киівських медіа іі програма мае лише 2,3%.Тому вона і піариться у провінціі,де з переляканих власників готелів та ресторанів брие бабло.А хто не заплатив може не хвилюватись,вона висловлюе лише свою суб,ективну точку зору з якою можна і не погоджуватись,а в деяких моментах навіть судитись,а до цього дійде,залишилось трішечки зачекати
ПАША Показати IP 8 Грудня 2011 15:58
Бровин заплатил ревизору !! в пиццерии они были с утра а в карамели вечером ! вот и делайте выводы !!
Таня Показати IP 8 Грудня 2011 16:41
Більшість критукуючи поведінку Ольги Фреймут не хочуть відкрити свої очі на те, що в нашому місті в багатьох закладах є дуже великі порушення - як цінові, так і по якості. і ця передача висвітлила її, хай навіть частково.
Доріс Показати IP 8 Грудня 2011 17:12
По роботі мала справу з кожним рестораном.На мою думку,Оля Фреймут оцінила заклади справедливо.Хоча від "Zaleski" я в шоці!!!
дивився Показати IP 8 Грудня 2011 17:26
програма зроблена по сценарію як і всі шоу (в тому числі ікс фактор, танцюють всі, зважені та щасливі тощо) і всі гарно зіграли свою роль і навіть "терпили". а ті хто думають і так все знають і бачать.
штукатур Показати IP 8 Грудня 2011 17:53
как Залескі розрахувався з будівельниками так йому і оцінку поставили.
I win до штукатур Показати IP 9 Грудня 2011 18:29
Мені Лєвченко анекдот розповів: Ведуть українців в газову камеру і тут один наглядач запитує в них: -Хлопці хто кладе плитку? -Та всі кладемо. -А почім за квадрат? -по 8 доларів США -А по 6 покладете? -Ти за кого нас тримаєш? Закривай "газівку"
штукатур Показати IP 8 Грудня 2011 17:57
а що тетка продажна то полюбому любу працю потрібно поважата. А об...ти людей та ставити себе вище інших вона ще ні доросла.
Штукатурщіца до штукатур Показати IP 9 Грудня 2011 18:12
Ну хтось не доріс до оцінювання, а хтось і писати от ще не навчився!
глядач Показати IP 8 Грудня 2011 19:00
В короні дуже привітний персонал, а на рахунок вії, звичйна неприємно і прикро, але від цього ніхто не застрхований, тож не сховає їх)))
ну и ну Показати IP 8 Грудня 2011 19:12
А есть ли журналисты,которые не продаются?! Конечно есть,но они очень дорого стоят.
Віра Показати IP 8 Грудня 2011 20:11
Бровко все чітко продумав, запрошуючи в Луцьк продажну Фреймут. І основний удар було сплановано так, щоб хвалили його заклади харчування, такого білого й пухнастого, і ганьбили кокурентів, де Короні Вітовта відводилась роль "цапа відбувайла" не тільки в Луцьку. Підступна агресивність пані фрейМуть у Короні, зайве тому свідчення. Не виключаю, що саме авторка передачі свідомо підкинула вію, щоб познущатися над персоналом зцього закладу. Зверніть лише увагу, як спритно оператор взяв в об"єктив потрібну доказову річ. Таке буває, коли все чітко й зазадалегідь продумано...
покоївка Показати IP 8 Грудня 2011 20:56
якій хазяїн,такій і готель
центр Показати IP 8 Грудня 2011 21:23
Фреймунд не ідеальна,але шороху наробила.Факт "Залевські " - банкроти. Факт "Бровін" най-кращий.Факт "Корона" це заклад для чиновників-неякісних і товстих,тому там так себе і ведуть.Фаст фуд він і в Африці фстф-готує якісне покоління.
111 Показати IP 8 Грудня 2011 21:37
спеціально ж кукурудзу зіпсовану не привозили з Києва, і клофелін в готелі не підкладали, і світильник не псували. так що факти є факти
ВАП Показати IP 8 Грудня 2011 21:58
"Знаючі люди розповідають, що до приїзду панянки власникам луцьких закладів дзвонили і пропонували дати бабло за схвальний відгук."- а це взагалі позор! Якщо ПІСЛЯ ДЗВІНКА!!! не змогли пил витерти то шо тут казати... поганому танцюристу Фреймут мішає
Глядач Показати IP 8 Грудня 2011 22:06
Поведінка Олі в фастфуді просто здивувала!! А в "Короні Вітовта"- це традиція там завжди подають сало,її все дратує там.
Exaboto Показати IP 8 Грудня 2011 22:10
"гой-да-да гой-да-да", прийшла до клієнта і питає котра година, потім робить висновок можна пити вино чи ні...., потім ставить в незручне положення мужика з водою, роблячи з нього нашого простецького полішука..., "не сильно газовану?" - значить будете пити моршинську!... йопту, а може я не хочу моршинську....., "жінка без салату то вже якось так вульгарно"..... На цьому все стає зрозуміло: що це за передача, що вона за офіціантка, яка аудиторія цієї "передачі".... По закінченню "ревізору" скоріш за все буде "битва екстрасенсів" а потім "фабрика п.зд-5"
Yan Показати IP 8 Грудня 2011 23:38
Пан Бровін вирішив пропіаритись!От і завалили Корону Великою кількістю кілокалорій
Ір Показати IP 8 Грудня 2011 23:40
Я звичайно перепрошую,але хтось дайте мені відповідь:хто вона така?Нормальний поважаючий себе хазяїн і адміністратор повинен спочатку задати їй це запитання!хто вона така,що чіпляє ярлики? а на місці клієнтів з ФЕЛІЧІТИ,так я щей їй в рило дав би,як би вона підійшла б до мене і в такому тоні розмовляла б.
Бомба Показати IP 8 Грудня 2011 23:48
Львівська селючка приїхала нас вчити лемківським манерам. Мені пох всі ці заклади, я туди не хожу,не по карману. Але поводила себе ця особа дуже вже нахабно.
Ігор до Бомба Показати IP 11 Грудня 2011 00:07
А що жаба давить
Луцьк Показати IP 9 Грудня 2011 00:13
Хочу вставити свої 5 копійок. Щодо оцінки наших закладів то 100 проц. була проплата ). ведуча має просто хамську поведінку в цим все сказано Бик в юпці. Скажу свою думку. піцерія в Бровіна дійно найкраща в місті. чучуть ціни були менші то було взагалі супер. Про Залевскі це правда. Хто був той бачив той дизайн і ремонт. 2 роки тому точно такий самий висновок зробив ЗА КОРОНУ ту бабу треба просто порвати. вона була там просто неадекватна. 100 % якась скотина проплатила за антирекламу. Але всі хто був в Короні, той й далі буде її шанувальником.
Гурман Показати IP 9 Грудня 2011 00:49
Фелічіта і Карамелька цього заслуговують, я там буваю дуже часто і завжди мене дуже гарно обслуговують і кухня на вищому рівні. Так що якщо навіть знали що до них прийдуть то дуже важко змінити щось за короткий термін! Жаль що не були в Курені і Розі!!!
Beautiful Days до Гурман Показати IP 9 Грудня 2011 11:32
Ось дійсно,що жаль,що по всіх закладах не пройшлися!Бо через деякий час СЕС порушення в закладах того ж самого "славнозвісного" Бровіна і знайшла,а в Фреймут-психічно не стабільно врівноваженої "панянки" все ідеально!!! Знаєте що,колись це була норм. передача, а тепер...ПОЗОРИЩЕ І ВСІ ЦЕ ЗРОЗУМІЛИ ПІСЛЯ ЛУЦЬКА!!! ОДНІ СРІБНІ ЛЕЛЕКИ ВАРТІ УВАГИ,А ДАЛІ...це дійсно..., на с-ки видно,що це куплено,що страх!!! А Короні трошки є по заслугам через власників...,але насправді я її через її місце розташування люблю!!!
irisha Показати IP 9 Грудня 2011 02:35
Правильно вона себе поводила.людина платить кошти і повинна знати за що!!вам не дадуть зайти на кухню,а тепер знаєм куди потрібно ходити,хоча я туда постійно і ходжу(заклади Бровіна)як там вище було написано, що все куплено,повірте -НІ.ходжу в ці заклади як тільки відкрились і більше не хочу нікуди,хоча люблю забігати в нові які повідкривались для порівняння.я така ж сама привередлива до чистоти,і обслуговуння як і вона,повірте вгодили:))а чистота в туалетах, то вражає, в порівнянні з іншими закладами.не думайте що рекламую -ні.думаю їм реклама не потрібно,хто хоч раз там був,знає. в варшавскій теж раз забігала,так взяли з картки подвійну плату,добре що прийшла смс,то повертали кошти і салат теж зі свіжих овочів був якійсь кислий.в Zaleski,не сподобалось,хоча маю vip картку,ціна не співпадає з якістю. Казали, що ціни в Бровіна, як в києвських ресторанах,то напевно Ви не були в Києві і не знаєте, які там ціни.:))я сама від Бровіна не в захваті,але таке якісне капучіно, яке роблять в гранд персоні,я не знайшла ніде у луцьку,нажаль і чисто там ЗАВЖДИ, не тоді коли приїжджає Ревізор. Ми заслуговуєм на краще.Досить жити так ,як ми живем,потрібно себе любити і вимагати якісного обслуговування(за що і боремось :))
Віра до irisha Показати IP 9 Грудня 2011 09:41
Шановна Irisha а ще нижче спини не можеш лизнути Бровіна?
Осінь до irisha Показати IP 9 Грудня 2011 11:23
Слухай, ти, Іріша, такого поняття в ЗАЛЄСКІ ЯК ВІП КАРТКА НЕ ІСНУЄ, ти що тут брєд сивої кобили пишеш?! Бровін все купив-дурню видно відразу, Корона...,як Корона, давно там я вже не була, але це явно була анти реклама, Срібні лелеки?! Ну не знаю, не поганий заклад!А де ж Зедений Гай? Курінь? Роуз? Де Кораблик? Мадагаскар? Тоже мені в Мармелад зайшла.......,ще б в Неофіт зайшла!!! Після Карамелі-Мармелад, піпєц!!! Тоже хід не дурний...,але не вийшов!!!
Ігор до Осінь Показати IP 11 Грудня 2011 00:14
Чуєш осінь не базарь, в мене є картка постійного клієнта в Залєскі. Якщо в тебе нема так і не позорся
irisha Показати IP 9 Грудня 2011 02:40
Побільше таких передач,тоді може порядок буде і якісне обслуговування.
згідний до irisha Показати IP 9 Грудня 2011 11:34
Згідний. І ще нехай санстанція активно працює.У переддень приїзду Ревізора санстанція офіціно оприлюднила дані про грубі порушення санітарного стану у Фелічіті, за що цей заклад був оштрафований. Хто не знає - шматки для прибирання знаходились разом з посудом. От так.
Іван Козолуп Показати IP 9 Грудня 2011 09:58
Справді побільше таких передач, і не тільки в закладах харчування, але й в магазинах і в офісах держ службовців і влади. Правда там не чистоту перевіряти ;)
Яна Показати IP 9 Грудня 2011 10:02
Бровін чомусь вирішив, що в Луцьку одні лохи живуть і всіх можна одним махом надурити ! Закликаю всіх відомстити і оголосити БАЙКОТ БРОВІНСЬКИМ КНАЙПАМ !!!
юрист Показати IP 9 Грудня 2011 10:27
Шановні ресторатори ! Пошліть цю невротичну тіткуи куди подалі. Вона вже вимагає щоб усі ресторани і страви відповідали ВИКЛЮЧНО ЇЇ СМАКАМ. А хто вона така щоб диктувати волинянам САМЕ СВОЇ смаки? А чи має вона санітарну книжку щоб входити на кухні. Чи не має вона шіро-венерологічних захворювань? Мало того, вона вже вимагає ЗАБАГАНОК. Вас не дивує, що мух вона знайшла у готелях більше ніж їх було в природі? Як можна ствердити, що в страві буля вія? Чия? Треба було менше над тарілкою кліпати і розсипати штукатурку з писка. Щодо калорій у меню - так це вимога законодавства про захист прав спроживачів.І дивно що людина яка береться оцінювати ресторан цього не знає. Кількість калорій у страві лише інформує споживача.А далі - не хочеш -не їж. Кожний має право на оціночні судження.Однак підкидання мух без ДОКУМЕНТАЛЬНО зафіксованого факту підпадає під ознаки РОЗПОВСЮДЖЕННЯ ЗАВІДОМО НЕДОСТОВІРНОЇ ІНФОРМАЦІЇ, що тягне за собою відшкодування завданих збитків.
Лучанка до юрист Показати IP 9 Грудня 2011 11:29
Що Залєскі каже,що там мух нема?:) Є, і не одна, але тільки через те,що покоївки вже втомилися від пост. ричання власника!!! Отак йому і треба-це справедливо,навіть, якщо і підкинула,тут її дії правельні!!Ціни там високі, а зарплат персоналу НЕ ПЛАТЯТЬ,БО БАБАЛА НЕМА,А ТЕПЕР РЕАЛЬНО ЙОГО НЕ БУДЕ,ВСІ В УКРАЇНУ ПІДУТЬ НОРМ. ЛЮДИ, А НЕ В ГАДЮШНИК, ВІП ГОТЕЛЬ,ЯКИЙ ЦЕ ВІП?! ЦЕ ДЛЯ ПОЛІШУКІВ ВІП,А ДЛЯ МУДРИХ-ЦЕ СМІХ!!!
Exaboto до Лучанка Показати IP 9 Грудня 2011 19:53
а де мудрі ночують коли треба?
В.О.В. до юрист Показати IP 9 Грудня 2011 12:12
Хреновий ти юрист, і законодавства в очі не бачив. Калорійність обов'язково повинна бути вказана у маркуванні продукту харчування. Але немає такого закону про обов'язкове зазначення калорійності готових страв в закладах громадського харчування. Чи ти готовий надати пруфлінк? Підкажу де шукати: zakon.rada.gov.ua
юрист - невігласу до В.О.В. Показати IP 9 Грудня 2011 13:52
ст.6 Закону України "Про захист прав споживачів" 1. Продавець (виробник, виконавець) зобов'язаний передати споживачеві продукцію належної якості, а також надати інформацію про цю продукцію. ...козел ти
В.О.В. до юрист - невігласу Показати IP 9 Грудня 2011 14:04
Ще раз для особливо тугих: Пруфлінк на закон про ОБОВ'ЯЗКОВЕ зазначення калорійності готових страв в закладах громадського харчування, де? А то "інформація на продукцію" - це поняття дуже широке.
юрист до В.О.В. Показати IP 9 Грудня 2011 14:12
Управління у справах захисту прав споживачів вже штрафувало луцькі заклади за відсутність інфо по калорійності. http://vip.volyn.ua/news/upravl-nnya-u-spravakh-zakhistu-prav-spozhivach-v-volin-znaishlo-porushennya-u-barakh-magazinak Фреймут про такі тонкощі ресторанної справи не знає бо далека. А Бровін ложив на споживачів і Кожевнікова.
гурман Показати IP 9 Грудня 2011 10:56
Шороху наробив прапорщик Бровін. Це його спосіб "реклами". Від нього можна чекати ще не таке.
сищик Показати IP 9 Грудня 2011 11:03
В "Короні Вітовта" в тарілці була не вія, а волосина з ... київської ревізорші. Так було задумано, аби дискредитувати цей хороший заклад.
Роман Показати IP 9 Грудня 2011 11:16
Тобто, волосина була з ... ревізорші!?
Gala Показати IP 9 Грудня 2011 11:48
Усі шоу - продажні!!!!!!!! Багато собі дозволяють!!!!!
іноді буваю в усіх згаданих закладах Показати IP 9 Грудня 2011 12:19
Особливий цинізм в тому що Корону "заказали" під 15-ти річний ювілей. Коли Корона розпочала працювати цій шмаркачці було лише 13 років ше й цицьки не виросли а вона береться повчати. Вітаю Корону з ювілеєм. А антиреклама - теж реклама, бо люди не дурні і все розуміють.
БЕЗ ГМО ! Показати IP 9 Грудня 2011 13:06
Вот такие мы все неблагодарные...... Люди подумайте ШИРЕ 1. Все кто варится в этой "каше" смотрят ее передачи и знали что Фреймут приедет в Луцк..... 2. Почему мы невоспринимаем критику?!, а ведь ростет тот кто воспринимает ее, и что-то делает!!! 3. Почему никто не напишем что в некоторые заведения ее вообще не впустили, почему??? Они знали кто она! Знали что приедет! Почему не помить, ели все так запущено !!! Друзья кто в курсе куда не пустили??? Я знаю что в «Вогнем і мечем», «Гороще»…. А это ведь новые заведения!!! ПОЧЕМУ?
Завидов Показати IP 9 Грудня 2011 13:08
Ох уж эти бизнес-вумен... Полюбому продажная и передача и женщина. А Корона Витовта НИКОГДА не уступала другим местным заведениям. Тоже мне сравнение пицерии и Ресторана)
msv Показати IP 9 Грудня 2011 14:06
Було б добре редакційний матеріал глянути...
ДОПИТЛИВИЙ Показати IP 9 Грудня 2011 14:38
14 січня 2011 р. в барі «10 кегля» боулінг-клубу «Зефір» – ФОП Хазімов Ю.Д. в ході перевірки управляння в справах захисту прав споживачів встановлено, що споживачам не надається у доступній, наочній формі необхідна інформація про калорійність та енергетичну цінність. Підприємця притягнено до адміністративної відповідальності в розмірі 119 гривень та накладено адміністративно-господарську санкцію в розмірі 97.80 гривень. Також у Боулінг клубі «Зефір» підприємцем Піх Н.Д. допущено до реалізації страви власного виробництва без інформації про калорійність та енергетичну цінність. У Бровіна такої інформації немає і Фреймут це по-барабану. Значить Бровіну Кожевніков по-барабану?
ввв до ДОПИТЛИВИЙ Показати IP 11 Грудня 2011 18:33
а чому Кожевніков повинен бути не по барабану, брехун ще той...
Bugel Показати IP 9 Грудня 2011 14:43
Назву програми переплутали, доречніше було б назвати її "За гроші".
Александр Показати IP 9 Грудня 2011 14:56
Ну и я свои пять копеек, абсолютно непредвзято-непроплачено)): 1. Проплатил Бровин-не проплатил Бровин, его заведения в Луцке лучшие и по кухне, и по обслуживанию. Кто с этим не согласен? В сравнении с киевскими ценами у него безусловно дешевле, поверьте киевлянину. 2. Корона по кухне раньше была лучше. Безотносительно к данной передаче. Но она (Корона) не заслуживает подобных упреков ведущей. Все-таки это достаточно приятное заведение с очень внимательным персоналом во главе с администратором. 3. По обороту посетителей Корона уступает любому заведению Бровина. В основном ее спасают свадьбы/дни рождения и т.п. и "пьяная" дискотека, абсолютно не вписывающаяся в окружающий антураж. Но выживать как-то надо. 4. Залески - мрак! Абсолютный! В Луцке два отеля - Украина (бизнес) и Срибни Лелеки (отдых). 5. Мы с вами все это знаем, зачем друг друга оскорблять? Что решает эта передача? Каждый ходит в то заведение, которое ему нравится и по карману. Наслаждайдесь едой и отдыхом!
Александра-Олегу до Александр Показати IP 9 Грудня 2011 15:47
Так проплатил или не проплатил? Вот в чем вопрос.
Dok Показати IP 9 Грудня 2011 16:40
Zaleski ацтой 960 грн., за плісняву в номері, карамель рулить- гарно, виховано, чисто й смачно, корона вітовта респект - смачно, трохи дорогувато, але раз на рік щось відмітити саме те, всі любязні, кухня класна. Фреймут, як на мене коли з Притулою вела ранішній ефір була сексі. а тут ну просто сучка - сподіваюсь, що це не діагноз а образ. "...смалець і молоко ненавиджу". ще б пак не кошерна їжа
Гість до Dok Показати IP 13 Лютого 2012 18:29
Я хоч теж Львів'янин та погоджуюсь з Бомбою! У Львові вона теж спаскудила деякі дійсно хороші заклади! Все залежить від БАБЛА!!!!!!!!!!!!! ... це наша львівська точка зору. Залескі готель хороший, я там зупинявся з Німецькими колегами, в люксі дуже хороший, відповідний ціні дизайн! Ресторанчик небідовий, але не perfect. Все інше відповідно 4 зіркам.
коханець Показати IP 9 Грудня 2011 16:52
Хай би ще подивалася в готелі "Україна" застарілі "плями" кохання на матрацах. Уся гульня з чужими бабами в Луцьку проходить в готелях. Вже ніхто цією роботою не хоче займатись у лісі в машині - мода пройшла. Кохаються в готелях.
? до коханець Показати IP 11 Грудня 2011 18:35
кохатися можна з коханою, гульня з чужою бабою це трах
Василь Показати IP 9 Грудня 2011 18:10
А мені подабається і Фелічіта і Роуз.Смачно, а головне дуже дешево. Судіть самі - філіжаночка кави - всього 18 грн. Салатик - не більше 70 грн. Коктейль не дорожче 100 грн. Це ж взагалі майже задарма.Ще й знижка.Я ніколи більше 300 грн. не витрачаю.І живіт не набитий.Легкість.
I win до Василь Показати IP 9 Грудня 2011 18:23
Ти певне Василь Столяр чи Василь Токарський:)))
Exaboto до I win Показати IP 9 Грудня 2011 19:58
ніі,.. він просто гонить :)))
лучанин Показати IP 9 Грудня 2011 18:14
Таке враження, що цю цілу розхвалену Фреймут з стерильної кімнати дістали, так її все дратує і від всього вивертає. Принцеса на горошині. А насправді на камеру "кіна грати" і дешеві понти кидати - це ж її хліб. Бабло не ж пахне. За кадром мабуть їсть і "ковбасу" з магазина і кафешці любій, коли нема де поїсти, бо голод не тітка)))
I win Показати IP 9 Грудня 2011 18:21
Реально в Бровіна найкраще: атмосфера кухня персонал тримаються на рівні довгий час. Згадайте квартал його хватило на пів року і перетворився... Бамбарбія непогана кухня але персонал хамський та дописують в чек. Корону шкода: Тіка-шеф повар по українськи хотіла, але з Фреймут розмовляли на різних мовах. І неадекватна оцінка лелекам (пісок уванні, лишній інвертар тільки вії не хватало)Хоча лелеки завжди на рівні за виключенням літнього кафе.
I Показати IP 9 Грудня 2011 18:51
ТУПА І ПРОДАЖНА ПРОГРАМА
I Показати IP 9 Грудня 2011 18:54
А ЧОМУ ВОНА НЕ ПІШЛА В "УКРАЇНУ"
111 до I Показати IP 9 Грудня 2011 23:46
от хто міг проплатити так це Україна. Як йти в карамель і не побачити готель поряд?????
Лучанка Показати IP 9 Грудня 2011 19:38
люди, ви себе не поважаєте, понаписували абищо... Хто кому платив і за що? Ну яких конкурентів хотів "позбавитись" Бровін? Той "курятник" (і це справедлива назва) чи Мармелад чи навіть Корона (ресторан!) ну які вони конкуренти одне одному! Лучани, агов! Або ніколи не бували в цих закладах, або геть неадекватні! Ну справедливо ж все і все як є! Заклади Бровіна були такими завжди і заслуговують на нагороду. Корона...ну трохи "застоялася" думаю візьмуть до уваги зауваження і все буде в них ОК! А Залескі, Світязь і "курятник"... Ну що ж тут скажеш, ну хіба несправедлива Фреймут з ними була? Абсолютно нормальна і врівноважена баришня, респект їй і дякую за таку неупереджену передачу. Вона поводиться просто як нормальний споживач і вчить нас шанувати себе, цінувати свій час і гроші.
ЗМІ Показати IP 9 Грудня 2011 19:58
Добре, що в "Залескі" хоч мухи живуть. Це вже ознаки якогось життя. А Левченко журналістам хвалиться, що в нього живуть 70% іноземців. Звідки, з Гваделупи з повязками на стегнах? Чи з Гани? Після дупла чи хижки з очерету можна й пожити в "Залескі".
петро Показати IP 9 Грудня 2011 20:41
ведучу на палю!!!!
Алла Показати IP 9 Грудня 2011 21:12
Після перегляду сюжету в Короні склалося враження, що від побаченого європейського сервірування в авторки передачі помутніло в очах. Бо ж треба було якось відробляти проплачений гонорар. Тому й придиралася до всього. А може ця фрей Муть нічог кращого в своєму житті не бачила, що привели її в істерику.
Лучанка до Алла Показати IP 10 Грудня 2011 12:04
Алла, ви коли в європі востаннє були? "Європейське сервірування"? Де ви таке бачили? не смішіть. Можливо років ...дцять назад.
Алла до Лучанка Показати IP 10 Грудня 2011 18:59
Мені, просто-на-просто, шкода "Лучанку" за її примітивізм в намаганні влити свою ложку дьогтю у луцьку бочку меду. Чисто волинська ментальність...
Кирило Показати IP 9 Грудня 2011 23:38
фелічіта ціни і якість обслуговування не сумісні туди не ходжу!світязь гадюшня повна!корона вітовта вія не страшно от волосся не буду казати де саме то таке у луцьку буває!лелеки це супер!
Ір Показати IP 10 Грудня 2011 01:48
А в Україні ця потвора жила.
Лучанка Показати IP 10 Грудня 2011 12:02
Ір, а ви, напевно, якось особисто ображені нею? Певно працюєте в курятнику, чи Короні, чи в Світязі? Та не паліться так!
Степан Показати IP 10 Грудня 2011 12:27
Продивившись сюжет так званого Ревізора у Луцьку з Фреймут, ніяк не можу зрозуміти, хто "замовив" Корону Вітовта та це "відео". Добре знаю цей заклад ще із старого приміщення. Завжди із великим задоволення хоч раз на місяць з дружиною намагаємось навідатись сюди чи на обід, чи вечер"ю, бо кращої кухні в окрузі нема. Навіть наших друзів, звідкіля б не прибували до Луцька, обов"язково запрошуємо на сімейний відпочинок у Корну Вітовта. І не пам"ятаю моменту, щоб хтось залишився невдоволеним обслуговуванням в цьому затишному і вишуканому закладі харчування. Саме він впродовж батьох років по-праву був, є і, сподіваюсь, буде візитною карткою Луцька та й всієї Волині. І жодний тенденційний ревізор від Фреймут не змінять мого судження про Корону Вітовта. До речі, не збагну лише, чому це Ваше поважне інтернет видання взялося пошир"ювати тенденціне відео цього "незалежного ревізора" , адже вію для гостроти сюжету могла підсунути й сама "фрей Муть"
оля Показати IP 10 Грудня 2011 20:22
кто она такая -эта фреймут? чмо неизвестно откуда взявшееся. бывшая официантка. а строит из себя королеву. чтобы там ни было в кафе и гостиницах . но город она хорошо опозорила.мурло.
Алла до оля Показати IP 11 Грудня 2011 15:30
100% підтримую сказане Ольгою! Це ж як треба себе не поважати, щоб на увесь світ підтримувати явно замовну передачу цієї рижої офіціантки, яку на форумі хтось охрести у фрейМуть. Бо таки намутили про Луцьк на весь світ . А Бровіну - ганьба!!!!!!!!!!Думав, що народ не здогадається, звівдки роги ростуть?!
Ігор Показати IP 11 Грудня 2011 00:36
Я часто буваю за кордоном і зупиняюсь тільки в четвірках, так от хочу сказати що деякі їхні четвірки нічим не кращі нашого Світязя. Фелічіта це дійсно супер приїзжали друзі зі Львова і з Києва, говорять що в них таких піццерій нема, і кожен раз коли приїзжають то завжди заходять знову. Карамелька- фуу пафосне, мажорне кахве, раз був, дуже натянута обстановка, більше ніколи не піду. Корона віджила своє шолі ремонт зробити))) В Залєскі сауна класна. А Лелеки я завжди любив, хоча кухня там до Корони явно не дотягує, зато обстановка там бомба незважаючи на те що знаходиться майже в центрі міста. Але в нашому місті є ще безліч різноманітних кабачків і готельчиків. Мені наприклад дуже кафе Волинь подобається, і смачно, і ціни бомба і атмосфера супер. А ще Майдан, Корабель, Бамбарбія, Земен, Корчма...... Як кажуть "на вкус и цвет...".
за луцьк Показати IP 11 Грудня 2011 15:51
після випуска про м.луцьк програма стала не цікавою тому що все проплачено
Самое главное! Показати IP 11 Грудня 2011 16:28
Самое главное, что это настоящая оценка отелям и ресторанам нашего города, их управляющим и учредителям. Фреймут не продажная и это всем известно, возможно она дает кому то фору но это только тем кто действительно старается. Самое интересное то, что чуть ли не каждый бизнесмен считает необходимым иметь свой отель или ресторан, а сколько это труда, сил, денег и человеческих ресурсов, не понимает никто! А незнание законов не освобождает от ответственности. Фреймут молодец! За Луцк стыдно! А лучанам хочется пожелать быстрее двигаться в Европу!
POZOR Показати IP 12 Грудня 2011 00:01
ресторан Корону Вітовта вже знаю давно....6 грудня ресоран святкував 15 років.....я непамятаю жодного ресторану на волині чи навіть в Україні який би за 15 років існування тримався на такому рівні!!!!!!!!!!! такщо ревізор---це сама натуральна подстава......наші українці живуть заздрістю! коли в когось добре то давай я зроблю йому погано!!!!!!!! повний абсуртюююююКорона Вітовта-це самий найкращий ресторан!!!!!! і ніякий ревізор нічого незробить і хай навіть нестарається з своїми ---заказщиками--спортити репутацію ресторану......прикро за новий канал!!!! я тепер менше взагалі буду дивитися цей канал..тому як виявляється----там брешуть!!!!!!!!!!! Великий мінус для Нового каналу і передачі--Ревізор!!!!!! виявляється і Новий канал можна купити за гроші!!!!!!!!!позор Вам!!!!!!!!!!!
sergey123 Показати IP 12 Грудня 2011 00:06
ресторан Корону Вітовта вже знаю давно....6 грудня ресоран святкував 15 років.....я непамятаю жодного ресторану на волині чи навіть в Україні який би за 15 років існування тримався на такому рівні!!!!!!!!!!! такщо ревізор---це сама натуральна подстава......наші українці живуть заздрістю! коли в когось добре то давай я зроблю йому погано!!!!!!!! повний абсуртюююююКорона Вітовта-це самий найкращий ресторан!!!!!! і ніякий ревізор нічого незробить і хай навіть нестарається з своїми ---заказщиками--спортити репутацію ресторану......прикро за новий канал!!!! я тепер менше взагалі буду дивитися цей канал..тому як виявляється----там брешуть!!!!!!!!!!! Великий мінус для Нового каналу і передачі--Ревізор!!!!!! виявляється і Новий канал можна купити за гроші!!!!!!!!!позор Вам!!!!!!!!!!!
Valeri Показати IP 12 Грудня 2011 14:28
прикол!...і тут троллі.
Каріна Показати IP 12 Грудня 2011 15:15
а люду тільки дай за що погаркатись. Скільки людей, стільки думок. Та й смаки у всіх різні. Для мене ж Фелічіта - це гамно нереальне. Я краще надала б перевагу Луцьким Тарантеллі та Соло піцці. з готелів, у Залєскі навіть і не суюсь. Вони задерли носа. Тому Срібні Лелеки - найкращі. Ціни помірні та й вишукано там, просторо у номерах, пейзажі з вікон дійсно чудові. Правда, за персонал не скажу нічого хоршого. Наслухана, що манерів там немає. До клієнстів то повага є, а до своїх же, аж ніяк. Карамеька дійсно хороший заклад. а Корона Вітовта і є таким закладом , який має виконувати забаганки багачів та взагалі відомих, поважних персон. Це їхній обов'язок по статусу, дорогого ресторану. Фреймут, вам ж всім, намагається показати правду. Якщо там і є якась підстава, але ж факти на лице. Пиль десь, несправжне щось. Тут вже винні власники, а в блондинки робота є робота. У Фреймут така концепція програми, висміювання. Це робиться аби всі ці заклади зробили для себе урок та виправили помилки, інакше клієнтів як водою змиє. А до цієї блондинки прислуховується, повірте. Ви з концепцією не згідні - не дивіться. Все просто. Довіряйте своїм смакам.
Володя Показати IP 13 Грудня 2011 01:32
За Корону Вітовта дійсно не приємно було таке чути від Фруймут. Щей в кінці сказали що вам вірянину в піст можуть запропонувати оленину...як на мене то олені і замовили її... Те що замовила те і принесли. А на рахунок 115 каллорій, по по її розрахунком 2 кіска хліба це вже майже стільки... Хоч менше калорій менше жри. А про Бровіна хочу сказати одне, там дійсно все на вислкому рівні, може заплатив а може і не заплатив - але планку там тримають високу і до того ж впевнено. Хоч там є постійно проблеми з працівниками але це не вспливає на якість облуговування та смак страв. Думаю багато зі мною все ж таки погодяться...
ВВС Показати IP 13 Грудня 2011 11:35
Прошу Вас, ознайомитись і з моєю думкою! 1. Передача «Ревізор» на мою думку є інформативною та корисною для нас, споживачів. 2. Результат в м. Луцьк, показав, що в деяких закладах є проблеми, і я особисто зробив висновки….. куди мені краще піти відпочити, з дітками на десерт ….. 3. Що до прозорості та чесності, в мене сумнівів немає, та оцінка є адекватною. 4. І що вражає, що дійсно в «Карамельці», «Розі», «Феличіті» можна смачно поїсти, та відпочити, і дійсно вважаю, що ці заклади – найкращі в Луцьку, повторюсь, це моя особиста позиція!
GRANDPERSONам до ВВС Показати IP 13 Грудня 2011 11:58
Гадаю, що мало хто читає продовження цих відгуків, але усе місто сміється з п.Бровіна. Непрофесійна Фреймут зробила "ведмежу послугу" А тепер працівники Грандперсони сидять у неті і відмиваються. Займіться краще роботою, бо тільки збільшуєте позор.
БЕЗ ГМО ! до GRANDPERSONам Показати IP 15 Грудня 2011 12:16
Я лично, уважаю что они делают для города. Тот кто уважает себя знает где отдыхать, что есть, ему ваши коменты не нужны. ХА Ха ХА )))
Пересічний Показати IP 14 Грудня 2011 11:18
Ой, я Вас всіх умоляю!!! Що та Фреймут побачила у Луцьку побувавши у перерахованих закладах? Не там Ви. Олю, ходите. От завітала би до елітного суши-бару "Дари моря", кафе "Таллінн", бар "Ретро" поблизу "Залізничного", кафе "Наша Марка" на Електроапаратній, кафе "Зустріч" біля "Мальвіни", кафе "Лучеська" на Огієнка, сходила б на чебуреки в "Сніжинку" пожила би в готелі "Нива" на Завокзальному ринку. Врешті-решт бахнула б з бомжами горілки-самопалу на ринку біля "Лучеська". От тоді можна сказати, що життя бачила.
Лучіанка до Пересічний Показати IP 14 Грудня 2011 22:56
В Сніжинці вже давно нема чебуреків(((
БОДІК Показати IP 17 Січня 2012 12:15
В ЛУЧЕСЬК ЇЇ НЕПУСТИЛИ :)))
Няша Показати IP 19 Січня 2012 12:05
я повністю підтримую Ольгу Фреймут і тих хто відстоює її позицію! А пан Бровін думаєте заплатив Ользі? хм... Ні звичайно! Адже у нього є гроші на шикарну рекламу, а не на дешевий Ревізор! Сама по ресторанах піцеріях і т.д. не ходжу! Не по кишені! А той хто відпочивав у Короні Вітовта чи у Фелічиті той туди і продовжуватиме ходити.
***Анюська*** Показати IP 30 Січня 2012 15:46
Вона не з Київа а з Німетчини!!!!!
Валері Показати IP 2 Лютого 2012 15:48
Молодець Фреймут!!!!!!!!!!Показала як треба відстоювати свої права!За свої кошти покупець-споживач має право отримати якісний товар, обслуговування і т.п.Звичайно,в кого язик завжди в одному місці,той не буде її підтримувати!Якби хоч третя частина всього українського народу вміла коректно боротися за свої права-було б меньше безладу в нашій державі.А кому не подобається правда-хай йде їсть прокисшу кукурудзу,бекає нею і знову їсть!!!!!!!!!А потім платить і дякує !!!!!!!!!!
Танюша Показати IP 5 Березня 2012 18:35
Молодець Фреймут!
PREDATOR Показати IP 7 Березня 2012 17:32
Правила коментування Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Редакція поважає і схвалює право кожного користувача сайту на власну думку і її висловлення, проте залишає за собою право видаляти коментарі, автори яких порушили ці правила. 1. У коментарях забороняються будь-які заклики до насильства, агресії, порушення законів України та норм моралі. 2. У коментарях забороняються прямі та непрямі образи честі та гідності окремих осіб чи груп людей, в тому числі політиків, чиновників, журналістів, користувачів та авторів ресурсу. Просимо звернути увагу: заборонені образи, але не критика. 3. У коментарях недопустимо використовувати нецензурну лексику, апелювати до речей інтимного характеру. 4. Забороняється будь-яка образлива поведінка стосовно авторів та читачів ресурсу. 5. Заборонена пряма та непряма реклама, комерційні, беззмістовні повідомлення. 6. Користувачі мають право скаржитися на коментар, а також отримати пояснення в разі видалення їх коментаря щодо причини цього видалення. Для цього користувач мусить написали листа випусковому редактору видання на адресу, вказану в контактах сайту. 7. Редакція залишає за собою право не пояснювати своїх дій щодо видалення коментарів, залишених анонімними користувачами. 8. Редакція не несе відповідальності за висловлювання користувачів сайту, залишені ними у коментарях. За зміст коментаря відповідає його автор. Ці правила діють з 29 жовтня 2009 року. Чого так строго?
диана Показати IP 10 Березня 2012 10:50
ревизор супер!!!!!!!!!!!!
Лучанка Показати IP 29 Березня 2012 01:04
Таку дискусію розвели, що аж цікаво стало. Колись років 5 назад мала пряме відношення до закладів громадського харчування, тож знайомі лишились допросила всіх кого могла)). Дівчата з Зеленого Гаю розказали, що їм зателефонували колеги і повідомили що містом їздить машина ревізора, тому заклад цілу ніч драяли і вимивали)))Те ж саме я почула і від дівчат з Кави Клуб і Любе. Тобто ніхто з передачі нікого не повідомляв але вони демонстративно проїхалися за тиждень до зйомок)) Тому тільки лінивий не зрозумів, що тра прибирати)) Дівчата з Карамелі розказали, що побачили як машина з ведучою зупинилась у готелі Україна(до речі перевірку якого не показали чомусь) звичайно а на другий день вона була у них. Маю колишніх колег які зараз працюють у Бровіна, по секрету б точно розказали б якби проплата була. Хоча можливо персоналу цього і не повідомили.
Ольга Показати IP 18 Квітня 2012 20:07
До Лучанки. Понапридумували Ви досхочу! Якщо у Вас так багато знайомих, то вони повинні були вас проінформувати, що ревізії в готелі "Україна" не було. І ще хочу уточнити одну річ. В закладах громадського харчування велика рідкість коли люди працюють на одному місці по 5-ть років.
Саша Показати IP 12 Травня 2012 11:56
Будьте обережні. На стоянці коло входу до цоьго ресторану пограбували нашу машину та забрали всі речі. Вскрили сигналізацію машини. Швейцар, який стояв на варті коло дверей, як завжди нічого не бачив!!!!! А відеокамер зовнішнього спостереження у цьому «крутому» ресторані немає. !???????? Відгукнітесь, якщо хтось попадав в таку сітуацію коло цього ресторану!
Наталя Показати IP 18 Лютого 2014 22:17
Когось селили над рестораном? Так от якщо раптом так "повезло" більшого галасу і шуму я ще не чула! Ізджу по всій украіні практично, але щоб ніякоі звукоізоляціі і ніякого попередження про те, що голова буде розколюватись від того грому. Переселяти ніхто не збирався і ім по барабану ваші претензіі. Жахливе місце з неоправданими понтами!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus