USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Результати «діяльності» Cавченка розгрібатимуть довго, – депутат

14 Червня 2019 22:29
Олександр Савченко вже не голова Волинської ОДА. Отож, що залишив після себе керманич області і чи потрібна така посада взагалі в ефірі телеканалу «Аверс» розповіли депутати від УКРОПу Волинської обласної ради Володимир Кучер та Михайло Імберовський, інформує прес-служба волинського УКРОПу.

«Попри те, що в Україні немає губерній, і Олександр Савченко й інші голови ОДА, яких на ці посади призначав Петро Порошенко, є типовими губернаторами. Такими, як в Росії, - переконаний укропівець Михайло Імберовський. – Беззаперечно вони служать своїм роботодавцям і вся їхня діяльність спрямована лише на те, аби догодити своєму патронові. Найганебніша річ, яку він зробив, бувши на посаді голови Волинської облдержадміністрації це - блокування бюджету».

Тим часом Володимир Кучер розповідає, що був присутнім, коли Петро Порошенко представляв Олександра Савченка.

«Порошенко наголошував на тому, що не дасть зробити з Волині чиюсь вотчину, - каже укропівець. – Натомість Савченко був справжньою маріонеткою в руках ляльковода-Порошенка. Який державний інтерес був у блокуванні роботи «Волиньторфу», блокуванні бюджету?! Вважаю, що посади голови ОДА та ряду чиновників в майбутньому відійдуть в минуле. Бо вони просто нікому не потрібні. Переконаний, що важливі рішення мають приймати депутати обласної ради, яких обирали жителі області. Ті, хто добре знає цей край і дбає про його розвиток, а не ставленики президента».
Сьогодні до Савченка є судовий позов зі сторони депутатів обласної ради. Проти нього відкрите кримінальне провадження і правоохоронці ще мають дати оцінку його діям.

«Я переконаний, що Савченка призначили на посаду голови Волинської ОДА для того, аби забезпечити потрібний результат на президентських виборах, - розповідає Володимир Кучер. – До речі, коли Олександр Ілліч ще працював правоохоронцем, то під час обшуківв Олександра Лазорка, які він проводив зникли цінні речі. Можливо, він банальний злодій? Таким чином Петро Порошенко, такий самий злодій, призначив на цю посаду собі подібного? І сьогодні життя розставило усі крапки над «і».

Михайло Імберовський переконаний, що та система координат виконавчої влади, яка існує сьогодні не відповідає вимогам часу та запитам суспільства і не корелюється з процесами децентралізації. Виконавча гілка влади не виконує волю громади. Контролюючі органи з модеруючих перетворились в каральні і вчиняють тиск на бізнес. Нові голови облдержадміністрацій мають працювати над якомога скорішим проведенням адміністраційної реформи, щоб у 2020 році було завершено формування ОТГ, укрупнено райони, призначені префекти і вибори до органів місцевого самоврядування пройшли по новій системі.
Олександр Савченко вже не голова ОДА, однак розгрібатимуть результати його «діяльності» ще довго – пройшла майже половина року, однак кошти, виділені на ремонти шкіл, доріг та інші важливі роботи, і досі залишаються неосвоєними. І все – через блокування бюджету. Тому сьогодні, коли в Україні новий президент, потрібно працювати по-новому – задля розвитку нашої Батьківщини і українського народу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ЗМІ Показати IP 15 Червня 2019 04:32
На 100% погоджуюсь з цими хлопятами
Анонім Показати IP 15 Червня 2019 15:30
Хай ідуть бруківку класти - більше користі буде
Лілу Показати IP 15 Червня 2019 22:36
Реформа адміністраТИвна
Ольга Показати IP 16 Червня 2019 21:54
Самий гірший керівник Волинської ОДА за всі роки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus