USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Результативний вікенд луцької «Pride Team»

15 Листопада 2017 18:50
Бійці луцького спортивного Клубу бойових мистецтв «Pride» взяли участь у змаганнях із трьох різних видів спорту впродовж трьох днів. Виступали спортсмени різних вікових груп та в кожному зі змагань здобули призові місця.

Марш-кидок луцькі прайдівці розпочали з п’ятниці, 10 листопада, й до неділі включно взяли участь у змаганнях в містах Володимир-Волинський, Рівне та Брест (Білорусь).

Старший тренер Клубу бойових мистецтв «Pride» Олександр Кулаков розповідає, що розпочали переможну ходу зовсім маленькі спортсмени віком 7-8 років у відкритому турнірі з вільної боротьби, що проходив у Володимирі-Волинському.

«Золото здобув Костянтин Герасимчук, дві бронзові нагороди отримали Ілля Сломінський та Володимир Берека. Хлопці проявили неабияку волю до перемоги, адже здобували перемоги в тяжких сутичках у новому для себе виді спорту. Для більшості наших наймолодших спортсменів ці змагання взагалі стали першими і дебют виявився успішним», - каже Олександр Кулаков.
Наступного дня одні прайдівці представляли честь Луцька у Рівному.

Підкорювати октагон на професійному турнір з ММА Ліги RFP «Step to Top 4» взялися одні з кращих бійців вікової групи «юніори».

«Від нашого клубу на змагання запросили двох бійців: Олега Шрамко (57 кілограмів) та Данила Мудрика (63 кілограми). Але трапилася прикрість, - у день змагань суперник Данила відмовився від бою, пояснивши це спортивною травмою. Тому Шрамку Олегу не залишалося нічого іншого, як одному представляти Луцьк та показувати клас підготовки, що він і зробив. Перемогу здобув задушливим прийомом у першому раунді», - інформує Олександр Кулаков.
Далі у неділю команда прайдівців поїхала в Брест за нагородами Міжнародного класу.

Тут відбувся турнір з рукопашного бою пам'яті Дмитра Гвішиані серед юніорів та дорослих.

За результатами протистоянь, Андрій Протасюк здобув золото (16-17 років, 55 кг), Денис Борзенко виборов срібло (16-17 років, 65 кг), Олексій Альберда був відзначений кубком за волю до перемоги (нокаутував супротивника ударом коліна в голову, за що спочатку присудили перемогу, а згодом, порадившись, - дискваліфікацію.

Підсумовуючи результативний вікенд команд луцького клубу «Pride», Олександр Кулаков зауважує, що до підготовки спортсменів застосовують особливий підхід, що дає змогу приймаємо участь у змаганнях з різних видів бойових мистецтв.

Та додає, що участь у змаганнях та «універсальність» підготовки забезпечує успіх у подальшій аматорській та професійній кар’єрі спортсменів і виховує бійцівський характер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus