USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Клуб бойових мистецтв «PRIDE»: у день народження з перемогами

31 Жовтня 2017 07:40
Цими вихідними другу річницю з дня створення відсвяткував Волинський регіональний клуб бойових мистецтв «PRIDE». Святковий настрій створили аніматори, казкові герої, які завітали на свято потішити найменших клубівців, а старші спортсмени привезли чергові нагороди зі змагань.

Організатори свята створили незабутню святкову атмосферу для наймолодших вихованців клубу: цікаві спортивні конкурси з дитячими аніматорами, повітряні кульки, солодкий стіл. Родзинкою заходу став виступ професійних артистів – учасників шоу «Україна має талант» та «Ліга Сміху» – фокусника-ілюзіоніста Андрія Чеканюка.

Ось уже два роки клуб виховує професійних спортсменів різних вікових категорій. Засновник та головний тренер клубу Олександр Кулаков розповідає, що уже два роки родина «PRIDE» активно збільшується.

«За цей невеликий проміжок часу ми разом зробили надзвичайно багато. Вперше у нашому місті почали проводитися великі міжнародні змагання з різних видів бойових мистецтв, як серед аматорів, так і серед професіоналів. Нам вдалося вивести спорт на широкий загал, завдяки чому заняття бойовими мистецтвами сьогодні – це престижно, модно, а головне, корисно і життєво необхідно», - наголошує головний тренер клубу Олександр Кулаков.

Досягнення клубу «PRIDE» значні – це і перемоги у Чемпіонатах та Кубках України, Всеукраїнських турнірах зі змішаних єдиноборств ММА, козацького двобою, бойового самбо, бразильського джиу-джитсу, рукопашного бою, і першість у Міжнародних турнірах із вказаних видів спорту, нагороди чемпіонатів Європи та Світу з козацького двобою, рейтингові бої ММА (Україна, Білорусь, Польща, Сербія), організація та проведення у Луцьку масштабних турнірів – Міжнародний турнір з козацького двобою «PRIDE-2016» та «PRIDE-2017», Міжнародний турнір зі змішаних єдиноборств «PRIDE» серед аматорів та професіоналів, Міжнародний професійних турнір з ММА «Lubart’sWarriors», відкриття професійного тренувального центру «PRIDE», на сьогодні одного із найкращих залів в Україні для підготовки бійців з різних видів бойових мистецтв.

Гарним подарунком клубу стали чергові перемоги, які здобули спортсмени 27-28 жовтня у Львові на Відкритому Кубку Львова.

У складі делегації, яка на змаганнях презентувала Волинь був «PRIDE», СК «Воїн» та СК «Легіон».

Більше тридцяти спортсменів у різних вікових групах відстоювали честь Волині на татамі та в актогоні. І результат не забарився. Перше командне місце за Волинською областю. Друге посіла команда Житомира і третє виборола команда Львова.

Особливо запамʼяталися суддям Олег Шрамко, Данило Мудрок, Ілля Соломінський,Олександр Матюшин, Артур Федик, які принесли збірній чотири золота і срібло.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
A.C._ B. Показати IP 31 Жовтня 2017 13:07
О це один з клубів в якому клепають шизанутих які бігають луцьком босі і риють ямки на меморіалі.?
Лучанка до A.C._ B. Показати IP 1 Листопада 2017 14:28
Шановний, Ви глибоко помиляєтесь, це не з цього клубу. А в клубі "Прайд" виховують спорсменів, які гідно представляють нашу область на змаганнях!
СЕРГІЙ Показати IP 12 Лютого 2018 13:49
Доброго Вам дня. хотів би віддати до Вас на тринування сина. 9 років. Можливо? 0661468807

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus