USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

РФ створює 100-тисячне угруповання: влітку окупанти можуть піти в наступ

22 Березня 2024 19:45
Росія створює нове угруповання військ у понад 100 тис. солдат. Не виключено, що влітку окупанти спробують здійснити новий наступ на одному з напрямків.

Про це заявив командувач Сухопутних військ Збройних сил України Олександр Павлюк в ефірі телемарафону, передає Gazeta.ua.

«Російські плани нам до кінця не відомі. Відомі лише ті дані, що вони створюють угрупування понад 100 тисяч. Необов’язково, що це буде наступ, можливо, вони будуть поповнювати свої підрозділи, які втрачають боєздатність», – розповів він.

Читати ще: Росіяни влучили по найбільшій гідроелектростанції України – ДніпроГЕС

Існує вірогідність, що на початку літа росіяни можуть мати певні сили для проведення відповідних наступальних операцій на одному з напрямків.

«Поки що це такі максимально тяжкі прогнози, що такий наступ буде. Я думаю, що ми все зробимо для того, щоб максимально завдати противнику таких втрат, аби всі їхні ресурси, які вони формують, були залучені до цього часу в бій. Але ми готуємося до різного розвитку ситуації», – додав Павлюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus