USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Рятувальники на човнах та авто у воді: у Мілані територія аеропорту перетворилася на озеро

17 Вересня 2021 20:13
Міжнародний аеропорт Мілана зупинив свою роботу на кілька годин. Через аномальну зливу територія аеропорту пішла під воду.

Про це повідомляється в сюжеті ТСН, передає УНІАН.

Аеропорт 16 вересня закрили більш ніж на дві години, а літаки направляли в інші аеропорти. Річ у тім, що тут за півтори години випало 87 мм опадів. Рівень води на злітних смугах піднявся настільки, що літаки не могли ні злетіти, ні приземлитися. Аеропорт не працював з 19:00 до 21:15.

Крім того, затопило прилеглі дороги, підземні переходи, а люди виявилися заручниками у власних автомобілях, адже вода доходила до скел.

Співробітникам аеропорту довелося сідати в гумові човни, щоб рятувати пасажирів і переправляти їх.

Як ми писали, на південь Франції обрушилися сильні дощі, які призвели до повеней. Рятувальники евакуювали сотні людей, оскільки раптова повінь перетворила дороги і поля в річки і озера.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus