USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Частина військових РФ відмовилася воювати під донецьким аеропортом

20 Січня 2015 14:11
Частина російських військових відмовилася воювати під донецьким аеропортом. Про це в інтерв'ю «Військовому телебаченню України» повідомив один із бійців, який перебуває під летовищем, - повідомляє УНН.

Українські військові також повідомили журналістам про загальний стан справ у боротьбі за цей стратегічний пункт.

Згідно з даними одного з військових, українські збройні сили відвоювали частину території аеропорта і навколишніх земель, на кілька кілометрів наблизившись до Донецька. При цьому повідомляється про втрати від масованого обстрілу бойовиками. Тільки підрозділ Правого сектору за останні кілька днів втратив пораненими 12 людей.



Сьогодні, 20 січня українські військові розпочали спецоперацію в аеропорту Донецька. Про це у Facebook повідомив радник Президента України Юрій Бірюков.

«До вечора ніяких новин по ДАП не буде, там зараз йде операція... Будемо просто сподіватися і вірити», - зазначив він.

Нагадаємо, 19 січня у донецькому аеропорту впали перекриття поверхів нового терміналу, але приміщення зруйновано частково.

Під час бою за донецький аеропорт загинув громадянин Грузії Тамаз Сухіашвілі, боєць 93-ї бригади, який воював на боці українських військових.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus