USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Рятувальники отримали спеціальний вертоліт для хворих на коронавірус

28 Лютого 2020 13:48
ДСНС України передали санітарний вертоліт МІ-8, спеціально обладнаний для транспортування інфекційних хворих.

Про це повідомила пресслужба МВС з посиланням на заяву міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова в ефірі програми «Право на владу».

«За один рейс вертоліт може взяти 4-6 хворих. Евакуація на ньому можлива на відстань 1200 км, тобто по всій території нашої країни».

Глава МВС розповів, що вертоліт обладнаний ізоляційною капсулою BIO-BAG EBV-30/40, біозахисними комплектами, знезаражувальним душем, ізоляційною камерою та спеціальним модулем, в якому фіксується капсула на час польоту.
За словами Авакова, вертоліт переданий ДСНС на умовах безоплатного контракту, він брав участь у миротворчих місіях ООН і востаннє працював у Республіці Малі.
Екіпаж і медперсонал вертольоту – це команда медиків, які пройшли спеціальну підготовку. Вони працювали під час епідемії «Ебола» – виконували роботи по евакуації хворих і проводили рятувальні операції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus