USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Рятувальники спіймали чоловіка, який спалив поле під Луцьком

20 Березня 2023 19:05
Луцькі рятувальники ліквідували пожежу сухої трави та знайшли винного у підпалі.

Сьогодні близько 15:15 до служби 101 надійшло повідомлення про пожежу сухого травяного на тилу в селі Струмівка поблизу Луцька. Вогонь загрожував перекинутись на сусідні з палаючою ділянки та господарські будівлі, інформують у ДСНС Волині.

За викликом прибули рятувальники 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини, вжили заходи для гасіння вогню, співробітники Луцького районного управління ГУ ДСНС України у Волинській області спільно з поліцією розшукаливинного у підпалі.

З’ясувалось, що пожежу спричинив місцевий мешканець, Анатолій Н., 1957 року народження – його метод господарювання ледь не спричинив важких наслідків.

На порушника складено протокол і винесено постанову про адміністративне правопорушення, йому загрожує штраф в сумі 3060 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анатолій Н. Показати IP 20 Березня 2023 19:38
Ну, мені нравиться, як воно горить, як люди суєтятся, пожарки приїжджають. Ну, люді в шокє, глаза аж вилазять у них. Ну, а мені це по приколу: дивиться, як вони бігають, суєтятся, питаются руками потушить, а воно ж іще дужче горить. А я стою внизу і сміюся.
Підпільник Кіндрат Показати IP 20 Березня 2023 21:01
Є три явища на які можна дивитись вічно: - коли горить вогонь; - коли біжить вода; - коли працюють інші люди; Ідеальна ситуація --пожежа ! Той Толік, відать ще тая тонка натура !))
123 Показати IP 22 Березня 2023 07:48
Черговий мудак. Таких треба залучати до виправних робіт по чищенню узбіч від сміття, може тоді старому пердуну дійде

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus