USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Під Луцьком горіли будинки

12 Травня 2014 08:00
Дахи двох присадибних споруд горіли у Зміїнці, що під Луцьком. Пожежу, на щастя, оперативно загасили.

Про подяку рятувальникам до редакції Інформаційного агентства Волинські Новини написала мешканка села Людмила. З її слів, на тлі подій в Україні не хочеться забувати про добро, яке може мати місце навколо. «Неймовірно вдячні цим героям, які врятували будинки», - коментує вона.

З її слів, першими побачили пожежу сусіди навпроти - сім’ї Валерія Онищука та Валентина Славіка, вони кинулись на допомогу. До прибуття пожежників, розповідають очевидці, сусіди протягували поливні шланги та подавали воду. Гасити полум'я, збіглись небайдужі до чужого горя не тільки з найближчих будинків, але й прилеглих вулиць. Та вчасно прибулі вогнеборці впорались, і допомога усіх хто підоспів, на щастя, не знадобилась.

Отож, справжніми Героями 11 травня у Зміїнці стали вогнеборці з Луцька: Іван Шевчук, Андрій Береза, Володимир Марчук, Славик Томашевський, Андрій Лавренчук, Віталій Прусак.

«Своєчасно прибувши на виклик, злагоджено, професійно загасили полум,я, що дісталося дахів двох присадибних споруд - домогосподарства у селі Зміїнець, Луцького району. Пожежники діяли швидко, локалізували вогонь, який з надзвичайною швидкістю охопив будівлі, не давши йому перекинутись на житлові будинки вулиці села. З вдячністю в очах , спостерігали люди за роботою вправних працівників МНС, завдяки професіоналізму котрих не сталось великої трагедії та обійшлось без людських жертв.
Шана і вдячність вакм від жителів села та велике прохання до Вашого керівництва належно оцінити, відзначити Вашу роботу!», - пише Людмила.

"У наш нелегкий час саме з таких героїчних вчинків складається віра у згуртованість , єдність наших людей і країни", - резюмує жінка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
DJ-VIRUS Показати IP 12 Травня 2014 08:08
Віталій Прусак - герой МНС!!!!!!
небайдужий Показати IP 12 Травня 2014 08:24
Виділіть героям земельні участкі) - справжня дяка)))))
Малий до небайдужий Показати IP 12 Травня 2014 08:47
Може їх ще усиновити всіх?
він Показати IP 12 Травня 2014 09:14
про дрібничку не сказали - чому виникла пожежа
Читач Показати IP 12 Травня 2014 10:04
По-моєму, це їхня робота???!!
Адекват до Читач Показати IP 12 Травня 2014 10:38
Тобі б за таку роботу 2 тис. грн. платили то я подивився б як ти заговорив
? до Адекват Показати IP 12 Травня 2014 12:14
Нажаль ви НЕадекват. Кожна людина йде на подібну роботу за призванням. Чи може вони в пожежники пішли бо їх змусили під дулом автомата? Їм подобається ця робота і вони її виконують. А відносно зарплат, то таку зарплату отриують всі бюджетники і навіть набагато менше. Але кожна робота є робота. Не подобається бути МНСником - іди на іншу роботу, на їх місце знайдуться інші. І з питанням зарплат треба йти до Верховної зРади!
вася Показати IP 12 Травня 2014 10:55
їхня робота така ! а то тільки щось згорить то треба теж забирати на пів року зарплату а то скрізь тіьки давай і давай так все розберемо і будемо від жиру дохнути
ккк до вася Показати IP 14 Травня 2014 00:08
в лікарів в ментів і в інших також робота своя їм хабарі дають а пожежників пхають всі дири котів знімати собак та інші роботи нікому непотрібні робити за 2000 гривень я б хотів побачити інші служби як би вони робили ті роботи за 2000 вони б на другий день повтікали або кричали що це не їх робота а пожежники універсальні солдати повинні працювати за всі служби за таку зарплату
Сусідка з вулиці Показати IP 12 Травня 2014 11:52
Я вам скажу, що сусіди в нас хороші, всі сусіди дуже оперативно збіглись на пожежу. Шлангі, відра несли, гасили, поливали чим могли , щоб стримати пожежу просто молодці. МНС тушили недовго, але шланги в них конкретні, а не такі як в нас полевайки. Сусіди з вулиці Вишневої всі молодці))))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus