USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

#РікБезПавла: Порошенку чорною фарбою нагадали про вбитого журналіста

20 Липня 2017 12:48
Рік тому, 20 липня, у Києві був цинічно вбитий відомий журналіст Павло Шеремет. До цього часу офіційного підозрюваного у розслідуванні вбивства Шеремета немає.

Участники акції під назвою #РікБезПавла, організованої до роковин вбивства журналіста Павла Шеремета, дійшли до Адміністрації президента, - повідомляє Depo.ua. Учасники акції написали чорною фарбою на асфальті "Хто вбив Павла?", а також запалили свічки.

Люди вимагають від української влади знайти убивць журналіста.

Зазначимо, що на Банковій майорять прапори Білорусі на честь візиту президента цієї країни Олександра Лукашенка, який має сьогодні прибути до Києва.

Після Адміністрації президента колона вирушила до будівлі Національної поліції.



Павло Шеремет загинув у центрі Києва вранці 20 липня 2016 року, коли в автомобілі, на якому він їхав, здетонував вибуховий пристрій. Слідчі кваліфікували подію як умисне вбивство. Серед основних версій розслідування розглядалися особиста неприязнь, професійна діяльність та "російський слід".

ЧИТАТИ ЩЕ: ЗМІ ОПРИЛЮДНИЛИ ФІЛЬМ-РОЗСЛІДУВАННЯ ПРО ВБИВСТВО ШЕРЕМЕТА

Журналіст Дмитро Гордон у ефірі одного з українських телеканалів зробив заяву про те, що справа щодо вбивства відомого журналіста Павла Шеремета вже давно є розкритою. Гордон зауважив, що Росія не має жодного стосунку до вбивства Шеремета, а його загибель є наслідком "внутрішніх розбірок".

Яким був життєвий шлях Павла Шеремета. Відео УНІАН:

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus