USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Ріки лави та туристи: в Ісландії знову прокинувся вулкан Фаградальсфьядль. Відео

17 Вересня 2021 14:23
В Ісландії знову прокинувся вулкан Фаградальсфьядль. Він знаходиться приблизно за 40 кілометрів від столиці Ісландії - Рейк'явіка.

Про це повідомляє ТСН.

Стовп диму і полум'я зміг зняти один з туристів, який знаходився неподалік.

Вулкан Фаградальсфьядль вперше за 800 років прокинувся в березні поточного року. З того часу він то затихає, то прокидається.

Водночас вчені не вважають вулкан небезпечним. За їхніми словами, до катастрофи він не приведе, тому всі охочі можуть його відвідати.
Всього на вулкані вже 260 тисяч осіб. Туристи влаштовують пікніки і роблять ефектні фото на тлі пекельної картини.

Виверження вулкана почалося в березні і тривало протягом декількох тижнів. Це місце привернуло безліч туристів, які влаштовують тут пікніки і навіть час від часу грають у волейбол.

Власники ділянки, на якій знаходиться Фаградальсфьядль, вирішили його продати. При цьому покупці знайшлися досить швидко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus