USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Ріст світових цін на газ для них став несподіванкою, – Ігор Палиця про непрофесійність менеджерів «Нафтогазу»

21 Жовтня 2021 13:23
Незважаючи на попередження аналітиків про те, що восени різко зростуть світові ціни на газ, у тому числі через шантаж Росії, яка втричі скоротила поставки до Європи, щоб стимулювати запуск «Північного потоку-2», для «Нафтогазу України» це виявилося несподіванкою.

Про це написав лідер політичної партії «ЗА Майбутнє», народний депутат Ігор Палиця у Фейсбуці.

Як наголошує парламентар, замість того, щоб улітку закупити газ для всіх бюджетних і комунальних установ по 5–7 гривень за кубометр та спокійно підготуватися до зими, сьогодні це робиться в пожежному порядку за найдорожчими в історії цінами — до 39 грн за куб. м.

Крім того, зауважує Ігор Палиця, продовжується політика скорочення власного видобутку газу, а гроші на буріння списуються та розкрадаються. І за це досі ніхто не відповів.

«Замість таких менеджерів у «Нафтогазі» повинні працювати українські аналітики найвищого рівня, експерти з міжнародних питань, які здатні спрогнозувати зміну ціни протягом року, залишок газу в сховищах Німеччини та Норвегії, потенційні ризики та можливості. І головне — як забезпечити на зиму достатньо блакитного палива та адекватний тариф для громадян.

На ключовому державному підприємстві мають працювати професіонали. Бо це питання, першою чергою, національної безпеки України», - підсумував нардеп.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ABC Показати IP 21 Жовтня 2021 14:36
Якби ж то тільки тільки менеджери Нафтогазу... Нашою країною ось уже 2,5 роки керує збіговисько зелених непрофесіоналів, які тільки крадуть, "відмазують" своїх і плюють на закон. Це на вашій совісті, 73%. Бо треба вмикати голову частіше, а телевізор рідше.
Анонім до ABC Показати IP 22 Жовтня 2021 09:33
не 2,5 а 7,5
Галина славянка Показати IP 21 Жовтня 2021 19:12
Так ЗА ЧТО этим *менеджерам* платят миллионные зарплаты???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus