USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Ріст цін на пальне: ОККО і WOG підозрюють у змові

22 Грудня 2017 14:04
АМКУ розслідує змову на ринку бензинів та дизельного палива. Про це повідомили у прес-службі антимонопольників України.

Згідно з повідомленням, ході проведення Антимонопольним комітетом дослідження цінової ситуації на ринках світлих нафтопродуктів, зокремащодо стрімкого зростання роздрібних цін, яке мало місце останнім часом, були виявлені факти одномоментного, однонаправленого встановлення і підтримання роздрібних цін на бензини та дизельне паливо на однаковому рівнімережами АЗС, що працюють під брендами «ОККО» та «WOG». Останні належать нардепу від Волині Степану Івахіву.

Протягом 2017 року Комітетом було зафіксовано більше 10 таких випадків, що може бути обумовлене не тільки об’єктивнимифакторами, а й наслідком вчинення відповідними учасниками ринку антиконкурентних узгоджених дій.

У зв’язку з цим 21 грудня 2017 року Комітетом розпочато розгляд справи за ознаками вчинення ТОВ «ОККО Рітейл» та ТОВ «ВОГ Ритейл» порушення законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді антиконкурентних узгоджених дій шляхом вчиненнясхожих дій на ринках роздрібної торгівлі високооктановими бензинами та дизельним паливом.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що WOG відмовляється повертати 1 мільярд гривень боргу. Раніше повідомлялося, шо підприємство ТОВ «ВОГ ТРЕЙДИНГ», яке належить нардепу від Волині Степану Івахіву та входить до складу ГК «Континіум», підозрюють в ухиленні від сплати податків в особливо великих розмірах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus