USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Різдво Христове у Луцьку. Фоторепортаж

7 Січня 2019 18:24
У день Різдва Христового за юліанським календарем лучани зібрались у храмах міста, аби вшанувати народження Ісуса Христа, інформує відділ інформаційної політики Луцької міської ради.

Відтак секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт та радник міського голови Ігор Поліщук також взяли участь у святкових богослужіннях, відвідавши Різдво-Богородичний кафедральний храм Української Греко-Католицької церкви, Молитовний будинок християн віри євангельскої – п’ятидесятників, Молитовний будинок Євангельських християн-баптистів, Свято-Троїцький кафедральний собор Волинської єпархії Української православної церкви Київського патріархату та християнську церкву «Царство Боже».



«Ісус Христос прийшов у цей світ, аби подарувати шанс кожному із нас. Подарувати надію на те, що мир переможе війну, добро переможе зло. Ми знаємо і віримо, що так воно і буде. Усі ми докладаємо зусиль для того, щоб бути гідними цьому починанню. Кожен із нас робить усе для того, аби відповідати тим високим цілям і завданням, які ставить перед нами життя, віра, розуміння того, що цей світ не зможе розвиватися, якщо ми не будемо на перше місце ставити любов. Любов до Господа Бога, своєї країни, мови, сім’ї та родини.

Нехай промені Вифлеємської зірки принесуть в нашу країну мир, в кожну родину – достаток та порозуміння, в кожну душу – спокій та благодать, а кожному з вас – реалізацію мрій, прагнень та бажань», - привітав усіх Григорій Пустовіт.



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Радість свята та народження української церкви: у луцькому соборі відзначили Різдво Христове

Православна церква України стала п’ятнадцятою зіркою у сузір’ї православних церков світу, тож цього року різдвяна радість українців стала повною, - наголошує владика Михаїл у день Різдва Христового

Окрім того, депутати від імені лучан та Луцької міської ради урочисто вручили очільникам храмів Вітальний адрес міського голови, подякувавши за підтримку у починаннях, спрямованих на розбудову нашого міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Корiнний лучанин Показати IP 7 Січня 2019 18:45
Пiсля надання "томоса" упц КП вже не iснуе. Що вы пишете.
Пропаганда Показати IP 7 Січня 2019 22:42
Якщо країна бідна, і щоб люди не знімали рожеві окуляри треба всіх одурманювати вірою церковною, Істинно віруючій людини для спілкування з богом посередники непотрібні.
Джек до Пропаганда Показати IP 8 Січня 2019 15:17
Для твого бога(з маленької букви)не потрібно нічого,живеш собі як корова в стойлі.А якшо почитати Біблію,яку Бог дав для людей,там ясно написано шо споконвіку були сигагоги,далі просто зібрання апостолів для науки і молитви. Ісус показує-ВУЗЬКИЙ ТЕРНИСТИЙ ШЛЯХ,а не рожеві окуляри. Так...інформація для неуків та комуністів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus