USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Різдво починається з джазу: найкращі джазмени України зіграють у Луцьку

24 Грудня 2018 16:53
25 грудня у Палаці культури міста Луцька відбудеться концерт «Старий різдвяний джаз». Найкращі джазмени України зіграють хіти Френка Сінатри, Дюка Еллінгтона, Луї Армстронга, Елли Фіцджеральд, Рея Чарлза та інших легенд світового джазу.

«Тільки уяви. Напівтемна зала, таємнича тиша, світло від рампи відблискує на відполірованому саксі. Ти заплющуєш очі. „Have yourself a Merry Little Christmas“... Різдво починається не з куті. Різдво починається з джазу», — інтригують організатори.

Ведучим вечора стане радіоведучий і музичний продюсер Олексій Коган.

На сцену в цей день вийде Квартет Руслана Єгорова — безсумнівні зірки української джазової сцени. До гурту входять саксофоніст Дмитро «Бобін» Александров, піаніст і вокаліст Руслан Єгоров, барабанщик Павло Галицький та контрабасист Микола Кистенев.

Квитки можна придбати тут.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus