USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Різні вінки і порожній зал: помітили невідповідності на похороні Жириновського, коли туди прийшов Путін

8 Квітня 2022 23:27
У п'ятницю вранці у храмі Христа Спасителя в Москві відбулося відспівування Володимира Жириновського, церемонію провів патріарх Кирило. Прощалися з політиком у Колонному залі Будинку союзів на Великій Дмитрівці – церемонію відвідав Володимир Путін.

У соцмережах звернули увагу, що зал був підозріло порожній, коли до труни підходив Путін.

У твіттері ролик порівняли з кадрами, коли із Жириновським прощався заступник голови Ради Безпеки Дмитро Медведєв. Тоді зал був наповнений відвідувачами.
Частина коментаторів припустила, що відео з Путіним зняли заздалегідь, оскільки в ролику з Медведєвим стояла почесна варта, якої не було раніше.
У твіттері також звернули увагу на вінки. У ролику з Путіним на ньому немає напису і стирчить гілка, а у відео з Медведєвим помітні прощальні слова, а гілки вже немає.
Фотографії з прощання, де були присутні Медведєв, Ельвіра Набіулліна, Михайло Мішустін опублікував «Комерсант». Путіна серед публіки не було.

Єдину фотографію із Путіним опублікували на сайті Кремля.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus