USD 40.55 40.85
  • USD 40.55 40.85
  • EUR 40.75 41.00
  • PLN 10.16 10.30

Родині волинського Героя Петра Царика вручили його посмертний орден

13 Січня 2023 16:33
За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету й територіальної цілісності України, вірність військовій присязі відповідно до Указу Президента України від 30 червня 2022 року, волинянина Петра Царика із села Заставне нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня посмертно.

Про це повідомили в Литовезькій громаді.

Державну нагороду дружині загиблого Тетяні Царик вручив начальник Третього відділу Володимир-Волинського територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Сумна звістка про загибель Царика Петра Вікторовича надійшла у громаду в перших числах травня. Герой був вірний військовій присязі, під час виконання бойового завдання виявив стійкість і мужність у бою за нашу Батьківщину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus