USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Родині загиблого в АТО волинянина вручили лотерейний виграш

12 Січня 2015 13:56
Родині загиблого в АТО ковельчанина надали грошову допомогу і солодкі подарунки. Відбулося це 11 січня в храмовому комплексі Почаївської ікони Божої Матері під час свята "Різдвяний двір", - повідомили у відділі інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації.

Вечір розпочався зі спільної молитви. Урочисте дійство продовжилося на подвір’ї храмового комплексу, де зібралися хори, як дитячі так і дорослі. Народні різдвяні піснеспіви лунали від вихованців недільної школи, прихожан та церковного хору.

У рамках свята "Різдвяний двір" розіграли благодійну лотерею. Зібрані від лотереї кошти у сумі 7 тисяч гривень, передали дітям та дружині військовослужбовця Олександра Ярмолюка.

Нагадаємо, військовий Олександр Ярмолюк загинув під Іловайськом 29 серпня 2014 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus